Verzekeren als horeca ondernemer. Waar moet u op letten

Aangeboden door: Xandrion
dinsdag, 26 januari 2021

Klap Verzekeringsmakelaar is sinds 2009 aangesloten als leverancier van Xandrion. Klap is een belangrijke partner voor de hospitalitybranche waarin zij...

Klap Verzekeringsmakelaar is sinds 2009 aangesloten als leverancier van Xandrion. Klap is een belangrijke partner voor de hospitalitybranche waarin zij vergaande expertise heeft opgebouwd rondom het verzekeren van campings, zwembaden, golfbanen, hotels en restaurants. 

Waar moet u op letten bij het afsluiten van uw verzekeringen?

Als ondernemer stopt u uw aandacht en energie liever in uw zaak, dan in uw verzekeringen. Dan is het fijn als al uw financiële risico’s zijn afgedekt met een pakket verzekeringen speciaal voor uw type onderneming. Dan is dat in elk geval goed geregeld. Klap biedt Xandrion deelnemers daarom een breed pakket verzekeringen tegen gunstige tarieven, waaronder een aantal pakketpolissen speciaal ontwikkeld voor Xandrion deelnemers: De Recreatie- en Hotelpakketpolis. In deze pakketpolissen zijn branche specifieke dekkingen meegenomen zodat u van de meest complete dekking voor uw bedrijf profiteert. Sinds juni 2020 is het bij Klap daarnaast, als een van de weinige partijen in de Nederlandse markt, mogelijk een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor in- en outdoor activiteiten.

Over Klap Verzekeringsmakelaar

Klap Verzekeringsmakelaar is van oudsher een familiebedrijf dat al sinds 1854 particuliere en zakelijke relaties adviseert op het gebied van verzekeringen, risicomanagement en employee benefits. U kunt bij Klap terecht voor al uw zakelijke verzekeringen, zoals brand- en gebouwenverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, maar bijvoorbeeld ook voor verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid, ongevallen, ziekteverzuim, motorrijtuigen en evenementen.

Klap Verzekeringsmakelaar heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit.

Wat mag u van Klap verwachten?

  • Onafhankelijk en deskundig advies;
  • Specialisme in recreatie, hospitality, hotel en horeca;
  • Gespecialiseerd team met vaste contactpersonen en schadebehandelaars;
  • Actieve schadebehandeling/inzet van onafhankelijke experts in geval van schade;
  • Bijhouden van marktontwikkelingen en in geval van veranderde wetgeving een aangepaste/geactualiseerde dekking;
  • Samen met u evalueren over verbetering en/of aanvulling van uw verzekeringspakket in combinatie met de prolongatiestrategie.

Gratis second opinion op uw verzekeringspakket of meer weten?

Neem contact op met Xandrion. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden Xandrion u kan bieden. Neem gerust contact met ons op voor een (digitaal) kennismakingsgesprek: T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.