Op Horecava is er altijd wat te zien en te beleven. Van wedstrijden met (sterren)chefs tot (inter)nationale sprekers en van presentaties tot workshops. Ontdek wat je niet mag missen!
Op de beurs
Onderstaande activiteiten kun je tijdens Horecava verwachten!

Marketing Breakfast Club
Voor de marketeers uit de branche organiseert FoodserviceXs de Marketing Breakfast Club, een ontbijtsessie met ieder jaar een speciaal thema.

Horecava Innovation Award
De winnaars van de Horecava Innovation & Sustainability Award worden tijdens de opening van Horecava 2024 bekend gemaakt.

Bellavita
Haal de mediterraanse keuken in huis. Bij Bellavita vind je aanbieders van Italiaanse en Spaanse fine-food producten en wijnen.

TrendLAB
Onderwerpen in het TrendLAB: sustainability, hybride horeca, delivery, digitalisering, hygiëne, gezondheid en personeel.

Start-upLAB
Val van de ene innovatie in de andere op het Start-upLAB. Hier staan tientallen start-ups die vol passie vertellen over hun innovatie.

PersoneelsHUB
Van tips over personeelswerving, duurzame inzetbaarheid en automatiseringsoplossingen tot het binden en behouden van je personeel.

NK Koken
Ervaar hoe (sterren)chefs en hun team de strijd aan gaan met elkaar tijdens de wedstrijden van het Gastronomisch Gilde.

De Lekkerste Wedstrijden
Ervaar de Lekkerste Wedstrijden en volg de enthousiaste en professionele deelnemers op de voet.

Food Markt
Op de Food Markt maak je kennis met (het verhaal achter) diverse ambachtelijke, gezonde en verantwoorde producten.

Coffee Concepts Markt
De Coffee Concepts Markt is hét kennispodium op het gebied trends en ontwikkelingen rondom koffie, thee, chocolaterie, bakkerij en patisserie.

Pop-up Bar
In de Pop-up Bar maak je kennis met verrassende smaakcombinaties, mooie (alcoholvrije) mixen en het (nieuwe) aanbod in de markt.

Coffee Concours
Coffee Concours is de plek waar mensen samenkomen, kennis wordt gedeeld en nieuwe creatieve concepten worden bedacht.

OneUNIT Cocktail Competition
Tijdens de OneUNIT cocktail competition worden bartenders uitgedaagd om een cocktail met maken met maar één unit alcohol.