Op Horecava is er altijd wat te zien en te beleven. Van wedstrijden met (sterren)chefs tot (inter)nationale sprekers en van presentaties tot workshops. Ontdek wat je niet mag missen!
De winnaars van de Horecava Innovation Award, Horecava Sustainability Award en Horecava Public Award worden tijdens de opening van Horecava bekendgemaakt.
Het theaterprogramma biedt een gevarieerd aanbod van symposia voor verschillende doelgroepen.
Onderwerpen in het TrendLAB: sustainability, hybride horeca, delivery, digitalisering, hygiëne, gezondheid en personeel.
Val van de ene innovatie in de andere op het Start-upLAB. Hier staan tientallen start-ups die vol passie vertellen over hun innovatie.
Ervaar hoe (sterren)chefs en hun team de strijd aan gaan met elkaar tijdens de wedstrijden van het Gastronomisch Gilde.
Ervaar de Lekkerste Wedstrijden en volg de enthousiaste en professionele deelnemers op de voet.
Ontdek de nieuwste trends en innovaties op het gebied van koffiebereiding en geniet van het vakmanschap van toegewijde barista's.
Wie tapt het beste biertje van Nederland? Dat zie je tijdens de bloedstollende finale van het NK Biertappen!
Op de Food Markt maak je kennis met (het verhaal achter) diverse ambachtelijke, gezonde en verantwoorde producten.
De Coffee Concepts is hét kennispodium op het gebied trends en ontwikkelingen rondom koffie, thee, chocolaterie, bakkerij en patisserie.
In de Pop-up Bar maak je kennis met verrassende smaakcombinaties, mooie (alcoholvrije) mixen en het (nieuwe) aanbod in de markt.
Voor de marketeers uit de branche organiseert FoodserviceXs de Marketing Breakfast Club, een ontbijtsessie met ieder jaar een speciaal thema.