logo

Taste of Horecava

Tijdens Horecava 2026 presenteren we samen met de culinaire gids Gault&Millau opnieuw Taste of Horecava: een exclusieve Chef’s Table waar de essentie van Betaalbare Luxe tot leven komt. Topchefs uit toprestaurants laten hun vakmanschap zien aan een select gezelschap van horecaprofessionals, met verfijning en beleving in de hoofdrol. In een intieme setting van zo’n dertig gasten per sessie beleef je hoe innovatieve kooktechnieken, duurzame ingrediënten en slimme processen samenkomen in een culinaire reis die alle zintuigen prikkelt. Luxe draait hier om aandacht, betekenis en kwaliteit boven kwantiteit.

Taste of Horecava is de plek waar inspiratie, innovatie en oprechte gastvrijheid samenkomen: een moment van pure verfijning dat je bijblijft.

Wat kun je verwachten?

Taste of Horecava by Gault&Millau is een unieke beleving voor het hogere gastronomische segment. Als bezoeker krijg je in deze belevingswereld de kans om te ontdekken hoe diverse topchefs innovatieve kooktechnieken en ingrediënten gebruiken om smaakbeleving naar een hoger niveau te tillen. Tegelijkertijd zijn er volop mogelijkheden om kennis en inspiratie uit te wisselen en je netwerk uit te breiden. De Chef's Table biedt plaats aan ongeveer 30 gasten per sessie. De setting geeft letterlijk een kijkje in de keuken, terwijl je ontdekt waar de culinaire horeca in de toekomst naartoe gaat. Het wordt dé plek waar gastronomie en innovatie samenkomen.

Programma Taste of Horecava Chef's Table

Soenil Bahadoer serveert een gerecht aan de Chefs Table tijdens Taste of Horecava by Gault&Millau

Maandag 12 januari

  • 12.00 uur: Francois Geurds van Francois Geurs Restaurant in Rotterdam - 17,5 | 20
  • 15.00 uur: Gijs Kemmeren van Vannu in Bavel - 14 | 20 (G&M Groenterestaurant van het Jaar)

Dinsdag 13 januari

  • 12.00 uur: Emiel Kwekkenboom van Joan in Enschede - 15,5 | 20 (G&M Gastvrouw van het Jaar)
  • 15.00 uur: Leon Mazairac van Karel 5 in Utrecht - 16 | 20

Woensdag 14 januari

  • 12:00 uur: Joris Bijdendijk van Restaurant Rijks in Amsterdam - 17 | 20 (G&M Chef van het Jaar)
  • 15:00 uur: Marco Helsloot van Merlet in Schoorl - 17 | 20 (G&M Jonge Chef van het Jaar)

Donderdag 15 januari

  • 12:00 uur: Raymond Plat van Troef in Amsterdam - 14,5 | 20
  • 15:00 uur: Rein op 't Root van Euro Pizza in Amsterdam - 13 | 20 

 

Partners Taste of Horecava

Deelnemen aan Taste of Horecava?

Wil jij ook deel uitmaken van deze unieke, persoonlijke en exclusieve culinaire beleving en jouw merk verbinden aan gastronomische excellentie? Dat kan! Rondom de Chef's Table zijn er outlets voor partners en leveranciers. Dit biedt volop kansen om te netwerken en jouw producten en diensten te presenteren aan ondernemers uit het hogere segment horeca. Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen Taste of Horecava? Neem contact op met onze sales consultants!

Taste of Horecava
Taste of Horecava