logo

Fast Casual

Fast Casual

Fast casual richt zich op kwalitatief goed eten met een bereidingstijd van onder de 15 minuten. Het gaat om eetgelegenheden waar snelle bereidingstechnieken gecombineerd worden met snelle service.

Bij fast casual draait het allemaal om kwalitatief goed eten dat niet te veel tijd kost. Mensen komen voor hun plezier even iets eten of drinken, maar willen niet te lang blijven hangen. Binnen die tijd moeten zij een goede ervaring beleven en het liefst zo snel mogelijk nog eens terugkomen. Dit betekent dat het eten, drinken en de service van goede kwaliteit moet zijn.

On-the-go horeca: trends die jouw zaak in beweging brengen

17 april 2025

Onweerstaanbaar: De Green Heroes Plant Smash Burger

05 maart 2025

Fast Casual: inspelen op de vraag naar gezondere eetopties

06 februari 2025

Van gast tot fan: 4 tips voor een torenhoge klanttevredenheid

21 januari 2025

Ongekend: Firma van Buiten wint goud én zilver op Horecava

15 januari 2025

Mariusz Olesinki uit Woerden wint NK Lekkerste Pasta 2025

14 januari 2025

Weer goud voor Ferlyan Palimbong tijdens NK Lekkerste Burger

13 januari 2025

Bas Diks wint het NK Lekkerste Broodje 2025

13 januari 2025

Marc van Ommen wint NK Pizza Bakken met overmacht

13 januari 2025