Koffie, thee & cacao

Het aanbod van koffie, thee en cacao wordt steeds breder. En ook de bereiding ervan krijgt steeds hogere eisen. Exposanten binnen het thema Koffie, Thee & Cacao nemen je mee in de ontwikkelingen binnen de branche en tillen de inzet van deze warme dranken naar een hoger niveau. Ontdek hoe jij meer marge maakt met jouw assortiment, hoe je jouw gast verrast en de gemiddelde besteding per gast verhoogt.

Waarom jij naar Koffie, Thee & Cacao moet

Koffie cocktails, luxe chocokoffies, aardse theesmaken en snel oplosbare chocolade perfect voor in warme dranken. Verras je gast met jouw assortiment! Ontdek hoe in thee vele commerciële kansen schuilen, maak kennis met alle facetten die melk en haar toepassingen rijk is en zie hoe het branden van koffie in zijn werk gaat. Ook onderwerpen als Extraction yield, Driptease & Slowpro komen aan bod. Want met de juiste inzet van producten verhoog je de verblijfsduur van de gast én de average spend. Ook leren koffie, thee en cacao experts je hoe jij de juiste marge uit drankjes haalt én hoe je marges optimaliseert. En hoe maak je jouw assortiment en bedrijfsvoering toekomst proof? Ontdek het in de Koffie, Thee & Cacao hal.

Waar vind je het thema Koffie, Thee & Cacao?

Het thema Koffie, Thee & Cacao vind je in hal 12: bekijk hier de beursvloer.

Programma thema Koffie, Thee & Cacao

Coffee Concepts

Branders, ondernemers, makers en leveranciers uit zowel de koffie, thee en cacao industrie als de bakkerij en patisserie wereld laten zien hoe je als ondernemer inspeelt op de trends van vandaag. Bakkers breiden hun zaak uit met een koffiecorner of lunchroom en andersom. Hier draait het tegenwoordig niet alleen meer om smaak, maar juist ook om het verhaal achter de koffie- en cacaobonen en theebladeren en van welk graan wordt jouw favoriete brood gemaakt? Zie en leer hoe je voldoet aan de kwaliteitseisen van nu: smaak, ingrediënten, apparatuur en service.

LEES MEER 

Het Coffee Concours

Coffee Concours bied je de gelegenheid om samen te komen, kennis te delen en je laptop open te slaan. Maar het is ook de plek waar nieuwe concept creaties bedacht, gecreëerd en samengesteld worden. Exposanten in hal 12 krijgen de kans om het element koffie, thee, cacao, brood of patisserie te combineren met een cocktail of mocktail van Springbay. Alle nieuwe concepten worden gepresenteerd en gefotografeerd.

Ben je exposant en heb je interesse om mee te doen? Inschrijven kan via dit formulier.

LEES MEER