De Lekkerste Wedstrijden

Ervaar van 9 tot en met 12 januari 2023 de Lekkerste Wedstrijden en volg de enthousiaste, professionele deelnemers op de voet bij het maken van hun creaties. Laat je inspireren door de nieuwe producten, andere bereidingswijzen of leuke samenstellingen én pik een hapje mee! Jouw beoordeling wordt deels meegenomen met de eindbeoordeling.

Bellavita Expo is de toonaangevende vakbeurs gewijd aan de promotie van Italiaanse voedings- en drankenbedrijven in de wereld, georganiseerd in samenwerking met de belangrijkste Italiaanse vakbeurzen – Cibus en Vinitaly – als onderdeel van de Horecava in Hal 13 van RAI Amsterdam van 8 t/m 10 januari 2024.

Tijdens het evenement zullen meer dan 100 Italiaanse Food & Beverage-bedrijven exposeren, met veel producenten van ambachtelijke producten zij aan zij met iconische merken. Het evenement opent ook zijn deuren voor een selectie van 15 Spaanse bedrijven, dankzij de samenwerking met Ibérica Expo, waardoor alle bezoekers de kans krijgen om een ​​brede selectie van authentieke mediterraanse producten onder één dak te proeven.