TrendLAB

Onze wereld is voortdurend aan verandering onderhevig. Als leverancier in deze branche is het cruciaal om in te spelen op het veranderende consumentengedrag en tegelijkertijd aandacht te besteden aan actuele thema's als duurzaamheid, plantaardig, vitaliteit, beleving, digitalisering, inclusiviteit en innovatie. Dit is waar het TrendLAB om draait. Op het TrendLAB vinden ondernemers binnen de foodservicebranche actuele thema's en de nieuwste trends, producten, diensten en oplossingen waarmee je inspeelt op de gast van morgen. Onderdeel van het TrendLAB zijn het Start-upLAB, de PersoneelsHUB en het Theater.

TrendLAB Horecava 2024

Twenty Four Food

Het thema van het TrendLAB op Horecava 2024: Twenty Four Food! Het wordt de fysieke food-wereld van de toekomst, een totaalbeleving waarin partners vanuit de foodservicebranche hedendaagse uitdagingen in co-creatie vertalen naar producten, diensten en uitstraling. Onder de metafoor "Midnight breakfast" zal het TrendLAB verrassen, verleiden en inspireren om buiten de begaande paden te gaan. We brengen samen wat op het eerst gezicht een paradox lijkt.

"Juist nu de markt behoefte heeft aan antwoorden op actuele uitdagingen, gaan wij graag in gesprek met ondernemers hoe zij kunnen anticiperen op de wensen van de toekomst. In het TrendLAB staan trends niet op zichzelf, maar vormen juist samen één, dat is de kracht van co-creatie."

Founding Partners

Onderdeel van het TrendLAB

Start-upLAB

Het Start-upLAB is een playground waar start-ups en foodserviceprofessionals elkaar ontmoeten. Woon pitches en presentaties bij van enthousiaste start-ups, win bedrijfsadvies in bij gevestigde partners en laat je inspireren door alle nieuwe ideeën in de markt.

Bekijk het Start-upLAB 

PersoneelsHUB

Flexibel, gastvrij, hartelijk, harde werkers, enthousiastelingen: daar zijn we naar op zoek. De branche gaat gebukt onder een personeelstekort. Op de PersoneelsHUB word je geïnspireerd en geholpen in het vinden, binden en boeien van medewerkers.

Bekijk de PersoneelsHUB 

Theater Horecava

Theater

In het theater wordt kennis gedeeld. Actuele thema's komen aan bod. In het theater worden specifieke bezoekers doelgericht uitgenodigd maar kunnen overige bezoekers ook hun kennis verrijken. Daarnaast is er de mogelijkheid om volop te netwerken.

Bekijk het theater