TrendLAB

De wereld van buitenhuis eten, drinken en slapen is sterk aan verandering onderhevig. Voor horecaondernemers is het noodzakelijk om continu in te spelen op het veranderende consumentengedrag. Dit is waar het TrendLAB om draait. Op hét innovatieplatform staan ontmoetingen binnen de hospitality & foodservice branche centraal. Onderdeel van het TrendLAB zijn het Start-upLAB, de PersoneelsHUB en het Theater.

TrendLAB Horecava

Op het TrendLAB staan organisaties vanuit de foodservice branche die door middel van co-creaties een weergave van actuele thema’s geven. Via ondernemersverhalen, inhoudelijke sessies en trendtours word je als bezoeker meegenomen in de nieuwste thema’s, producten, oplossingen, diensten en ontwikkelingen binnen de branche, maar je leert ook gelijk hoe je deze trends in eigen organisatie toepast. Je wordt bewust van veranderend consumentengedrag en ontdekt hoe je met jouw organisatie kwalitatief inspeelt op de gast van morgen.