Interieur & Design

Meubilair, design en de interieurarchitectuur zijn heel bepalend bij het neerzetten van een horecaconcept. Binnen het thema Interieur & Design leer je alles over het verleiden van jouw gasten met een mooi gedekte tafel, slimme technologie en comfortabele stoelen. Van Artificial Intelligence menukaarten tot circulaire bedrijfskleding en aandacht voor de juiste inrichting en kleurgebruik. Want het zijn juist de details die het verschil maken. Een plek waar een gast zich prettig voelt, daar komt hij terug. Bedenk dus altijd waar jouw gast behoefte aan heeft!

Waarom jij naar Interieur & Design moet

Hoe onderscheid jij je van andere horecaconcepten? Bij de inrichting van een horecazaak zijn er tientallen elementen om over na te denken, van duurzaam meubilair tot schilderijen aan de muur en ga je voor een kleurrijk tapijt of een houten vloer? En welk servies kies je? Bij de inrichting is servies misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar in de Interieur & Design hal kom je erachter dat dit minstens net zo belangrijk is in de bijdrage aan jouw concept. Borden, bestek en (wijn)glazen dragen bij aan de beleving, en het is juist de gastbeleving dat een enorm verschil kan maken in jouw marges. Leer ook hoe je jouw zaak functioneel optimaal inricht. Overdag een lunchzaak en ’s avonds een (cocktail)bar? Ontdek hoe je met een aantal kleine wijzingen een setting kan omtoveren voor een ander gebruiksmoment.

Waar vind je het thema Interieur & Design?

Het thema Interieur & Design vind je in hal 1: bekijk hier de beursvloer.