Theater

Het theater bevindt zich tijdens Horecava 2024 naast het TrendLAB dat komende editie in het teken staat van: 'Twenty Four Food'. Het theaterprogramma biedt een gevarieerd aanbod aan symposia voor verschillende doelgroepen. Dit maakt de TrendLAB omgeving een plek waar kruisbestuiving plaatsvindt, de doelgroep de juiste partners ontmoet, waar kennis gedeeld wordt en ervaringen uitgewisseld.

In tijden van een veranderende wereld, een moeilijke arbeidsmarkt, nieuwe uitdagingen en slimme technologie stel je als horecaprofessional jezelf de vraag: hoe ga je om met de veranderende gast? In het TrendLAB theater helpen we je verder, inspireren we je en stomen je klaar voor de toekomst tijdens diverse sessies.

Het theater aanbod

Maandag 8 januari 2024

Officiële opening Horecava 2024

Officiële opening Horecava 2024

De 67e editie van Horecava wordt op maandag 8 januari 2024 officieel geopend door Florentine Rijkmans, Director Horecava. Op het podium zie je ook Inga Blokker, zij presenteert de voorlopige marktcijfers binnen de foodservicebranche. En samen met Puck Wilbers reiken we de Horecava Innovation en Sustainability Award uit.

Bekijk de genomineerden 

Hotels in the Spotlights

Hotels in the Spotlights

In de dynamische hotelindustrie spelen technologie en innovatie hoogtij, waar gasten steeds bewuster en kritischer worden over hun verblijfservaring. Ontdek de nieuwste trends in de hotelsector en manieren om als hotel concurrerend te blijven.

Meer over Hotels in the Spotlights 

Dinsdag 9 januari 2024

Care & Cure Symposium

Care & Cure Symposium

Ontdek digitale innovaties en gepersonaliseerde zorg tijdens dit baanbrekende evenement. Vooraanstaande experts, technologische pioniers en zorgleiders komen samen om te bespreken hoe we de kwaliteit van leven kunnen verrijken, herstel kunnen bevorderen en positieve gezondheid kunnen stimuleren.

Meer over het Care & Cure Symposium 

De Toekomst is NU met FCSI Nederland

'De Toekomst is NU' met FCSI Nederland

FCSI Nederland, dé vooraanstaande vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, biedt tijdens deze sessie innovatieve oplossingen en inzichten in uitdagingen met betrekking tot personeel, duurzaamheid en innovatie in de gastvrijheidsbranche. Mis deze kans niet om geïnspireerd te worden.

Meer over het event van FCSI Nederland 

Woensdag 10 januari 2024

Marketing Breakfast Club op Horecava 2024

Marketing Breakfast Club

Als marketeer word je in één ochtend ge-update over een actueel maatschappelijk onderwerp, dit jaar: Digitale transformatie & AI. Wat vraagt digitale transformatie van je organisatie(cultuur)? Hoe kun je AI inzetten in je dagelijkse werkzaamheden en voor een optimale klantbeleving? En wat zijn de gevaren als het gaat om privacy, discriminatie en (het ontbreken van) regulering?"

Meer over de Marketing Breakfast Club 

Start-up Pitches

Start-up Pitches

Innovatie is noodzaak in de foodservicebranche. Alle deelnemers aan het Start-upLAB krijgen de kans om hun product, dienst of concept te tonen aan potentiële investeerders en klanten door te pitchen in het theater. Kom een kijkje nemen en zie hoe startende ondernemers hier hun podium pakken.

Lees meer over de Start-up Pitches 

Donderdag 11 januari 2024

Hospitality NXT Symposium

Hospitality NXT Symposium

Ontdek het krachtige serviceconcept van de toekomst, creëer een gastvrije en inspirerende werkomgeving en stimuleer sociale interactie en creativiteit. Samen onderzoeken we innovatieve serviceconepten die de fysieke werkomgeving transformeren en organisatie-identiteit versterken.

Meer over het Hospitality NXT Symposium