Coffee Concepts

De geur van vers gebakken brood, pas gebrande koffiebonen, kleurige theesoorten en zoete lekkernijen… (Nieuwe) exotische theesoorten, transparantie, fair trade, ambacht, nieuwe granen en coldbrew koffie zijn een greep uit de vele trends en ontwikkelingen rondom warme dranken, bakkerij en patisserie. Coffee Concepts biedt jou de kans om kennis te maken met verschillende producenten en leveranciers die zich bezighouden met koffie, thee, chocolaterie, boulangerie en patisserie. Een mix van ondernemers die al jaren in de koffiewereld werken en ondernemers die hun passie voor koffie pas hebben ontdekt. Inspirerende en succesvolle verhalen, echte koffiekennis en aandacht voor speciale producten.

Coffee Concepts is hét kennispodium op het gebied van koffie en alles daar omheen. Partners en ondernemers delen vanuit verschillende thema’s hun verhaal. Zo maken horecaondernemers, branchegenoten, ambachtslieden zoals barista’s, branders, thee sommeliers, bartenders, koks, brouwers kennis met elkaar en delen hier hun kennis.

Dit concept geeft je vrijheid binnen de kaders, het vertelt het verhaal van koffie in de breedste zin van het woord, niet helemaal gepolijst maar alomvattend. Niet schreeuwerig naar de bezoeker, maar inhoudelijk en doordacht.