Reis & Verblijf

Hoe kom je zo snel en makkelijk mogelijk naar Horecava?

Van 8 tot en met 11 januari 2024 vindt Horecava weer plaats in RAI Amsterdam. De start van een nieuw horecajaar, waar 65.000 horecaprofessionals kennismaken met nieuwe leveranciers, producten en innovaties. Jij hebt inmiddels besloten om naar Horecava 2024 te komen, maar vraagt je nu nog af: hoe kom ik zo snel en makkelijk mogelijk naar Horecava?

Vanwege het hoge aantal bezoekers verwachten wij veel drukte rondom RAI Amsterdam. Ons advies is daarom om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar Horecava te reizen, een ideaal en bovendien duurzaam alternatief. Duurzaamheid is een belangrijk thema in de horecabranche en zal ook op Horecava veel aandacht krijgen. Draag jouw steentje bij en kijk naar een andere manier om Horecava te bereiken, want die zijn er genoeg!

Trein naar RAI Amsterdam

Met de trein

RAI Amsterdam is ontzettend goed te bereiken met het openbaar vervoer. Station Amsterdam RAI ligt op slechts een paar minuten lopen van het RAI-complex en heeft directe verbindingen met onder andere Schiphol, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en het internationale spoorwegnet. Volg de borden RAI Amsterdam als je het station uitkomt. Maak het jezelf makkelijk en gebruik vooraf een reisplanner:

Geen OV-chipkaart? Geen probleem! Met het OV reizen en betalen was nog nooit zo makkelijk. Met OVpay check je gewoon in en uit met je betaalpas, creditcard of met je mobiel. De kosten voor je OV-rit worden aan het einde van de dag van je rekening afgeschreven.

Voor actuele informatie over werkzaamheden aan het spoort, kun je de reisinformatie pagina van NS raadplegen.

Met de bus, metro of tram naar RAI Amsterdam

Met de bus, metro of tram

Bus 62, metro 52 en tram 4 stoppen alle drie voor de deur (halte Europaplein) en vormen een ideale verbinding met het centrum van Amsterdam en omliggende stations. Metro 50 en 51 stoppen bij Station Amsterdam RAI, dat slechts een paar minuten lopen is naar het RAI-complex.

Bekijk hieronder beste opties voor de bus, metro en tram vanaf de diverse stations in Amsterdam:

Vanaf station Amsterdam CS
Metrolijn 52 richting Zuid (halte Europaplein)
Metrolijn 50 of 51 richting Isolatorweg (halte Amsterdam RAI)
Tram 4 richting Station RAI (halte Europaplein)

Amsterdam Amstel Station
Bus 62 richting Lelylaan (halte Europaplein)
Metro 51 richting Isolatorweg (halte Amsterdam RAI)

Amsterdam Sloterdijk station
Metro 50 richting Gein (halte Amsterdam RAI)

Amsterdam Duivendrecht station
Metro 50 richting Isolatorweg (halte Amsterdam RAI)

Amsterdam Lelylaan station
Bus 62 richting Amstelstation (halte Europaplein)

Amsterdam Zuid/WTC
Metro 50 richting Gein (halte Amsterdam RAI)
Metro 51 richting Centraal Station (halte Amsterdam RAI)
Metro 52 richting Noord (halte Europaplein)

 

 

Carpoolen naar RAI Amsterdam

Carpoolen met collega's

Kom je toch met de auto? Neem dan ook direct je collega’s of zakenpartners mee. Carpoolen kent enorm veel voordelen: goed voor het milieu, gezelliger én je kan de parkeer- en brandstofkosten met elkaar delen.

Heb je nog een plekje over? Bied je rit aan via BlaBlaCar. Bezoekers die nog op zoek zijn naar een rit kunnen zich hier aanmelden om met jou mee te rijden.

Parkeermogelijkheden

Terwijl je jouw collega’s vraagt mee te rijden, kun je alvast een parkeerplaats reserveren bij onze externe parkeerlocatie bij de Arena. Vanwege de verwachte drukte worden er geen parkeerkaarten voor de RAI parkeergarages verkocht en heb je hier geen garantie op een parkeerplek. Vermijd files en de kans dat de RAI parkeergarage vol is en zet je auto neer bij Arena. Voor een parkeerplaats bij de Arena betaal je slechts € 20,00 en in de parkeergarage van RAI Amsterdam betaal je € 33,00. Bij de Arena staan gratis shuttle bussen klaar die je binnen 10 minuten voor de ingang van RAI Amsterdam afzetten.

De drukte vermijden en zeker zijn van je plek?

Meer informatie over parkeren bij RAI Amsterdam is te vinden in de Veelgestelde vragen

RAI Hotel Services

Het aftellen naar Horecava is begonnen, we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!
Voor uw verblijf in Amsterdam tijdens Horecava is RAI Hotel Services op zoek naar de beste hotels tegen de beste tarieven.
Vind & boek het perfecte hotel in Amsterdam.

BOEK NU

Alle hotels die voor de Horecava worden aangeboden, voldoen aan de regelgeving van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Belangrijk: RAI Hotel Service is de enige officiële housing partner voor alle RAI Exhibitions en de meeste beurzen van derden die plaatsvinden in RAI Amsterdam.

Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het allemaal. Reserveer naast een beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.

CHECK OUT IAMSTERDAM WEBSITE

Of reserveer een rondvaart en vaar langs de mooiste highlights die Amsterdam te bieden heeft.
RESERVEER EEN RONDVAART