Italiaans genieten tijdens de Horecava

De Horecava is een samenwerking aangegaan met Bellavita Expo. Voor het eerst vindt deze expo van Italiaanse specialiteiten plaats tijdens de eerste drie dagen van de Horecava, in een aparte hal.


Ontdek ambachtelijke Italiaanse food- & beverage producten

Bella Vita is de minibeurs in het hart van de Horecava, die bezoekers verleidt met Italiaanse fine-food producten en wijnen. Al het goede van Italië waarmee Nederlandse horecaondernemers hun gasten kunnen verwennen, is hier drie dagen lang te zien.

Exposanten

Bijna de helft van de 200 exposanten richt zich op organische en biodynamische producten. Daarnaast zijn er ook masterclasses van top chefs, sommeliers en andere experts die de beste innovaties van de Italiaanse keuken tonen.

Waar en wanneer

Bellavita Expo Amsterdam wordt tijdens de Horecava gehouden in hal 13, van maandag 8 tot en met woensdag 10 januari. Bezoekers aan de Horecava hebben gratis toegang tot het event.

Over Bellavita Expo

Bellavita is de grootste ambachtelijke Italiaanse voedsel- en drankententoonstelling buiten Italië. Bellavita wordt gehouden in vele grote steden, naast Amsterdam zijn ze ook te vinden in Londen, Warschauw, Chicago, Toronto en Mexico City. Bellavita Expo brengt professionals die een passie hebben voor authentieke Italiaanse producten van hoge kwaliteit, samen.

Deel dit bericht
Bekijk meer Foodprofessional of the year
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!