Bekendmaking deelnemende ‘Jonge Koks’

De acht deelnemers, die op 9 januari 2019 met elkaar concurreren tijdens de Nationale Kampioenschappen voor Jonge Koks t/m 25 jaar, zijn bekend. Deze culinaire wedstrijd voor jonge food professionals, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, vindt plaats tijdens Horecava in RAI Amsterdam.


Gedurende de succesvolle editie van het NK Jonge Koks begin van dit jaar was het Sebastiaan Schreuder die er met de titel van beste ‘Jonge Kok’ vandoor ging.
Welk talent zal aankomend jaar de meest indrukwekkende kookkunsten laten zien en met deze eer strijken? De deelnemers die daarvoor in aanmerking komen, zijn:

•Lars van Wijk van QO Amsterdam
•Ralph Benneker van De Bloemenbeek*
•Rody Ponne van Ciel Bleu**
•Maurits van der Hoeven van de Horeca Academie
•Damian Moes van Kasteel De Vanenburg
•Jara Beerling van de Horeca Academie
•Jeroen van de Steeg van Het Roode Koper*
•Nina Graver van Restaurant de Echoput

Organisatie

Het Gastronomisch Gilde is dé vakvereniging voor professionals in de Gastronomie.
Ga voor meer informatie naar www.gastronomischgilde.nl. De wedstrijd vindt plaats
tijdens de Horecava, de grootste, nationale vakbeurs voor professionals in de
foodservice-industrie. De beurs beleeft in 2019 haar 63ste editie. Meer informatie is
te vinden op www.horecava.nl.


Noot voor redacties (niet ter publicatie):
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam. Bereikbaar via +31 (0)6 15 45 42 97 en e-mail op m.d.haas@rai.nl


Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je mening

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht