Hoa-En Looi wint Lekkerste Wafel van Nederland

Hoa-En Looi, werkzaam bij Gracy's won met zijn wafel 'Gracy's' de vakwedstrijd ‘De Lekkerste Wafel van Nederland’. Het thema van de wedstrijd ‘De Lekkerste Wafel van Nederland’ is: ‘Dutchie’.


De winnende wafel viel ontzettend in de smaak vanwege de opmaak van de wafel. Ook waren de smaken bijzonder goed op elkaar afgestemd. Het was een typisch Hollandse wafel waarin gebruik is gemaakt van de combinatie van hopjes zoete drop, roomboter en stroopwafel.

Top 3

  1. Hoa-En Looi, van Gracy’s uit Rotterdam, met de creatie ‘Gracy’s’
  2. Hans Verwij, van Lekker Hotel Mama uit Uden, met de creatie ‘Hollands Glorie’
  3. Peter van Dierendonck, van Tearoom Petrus&Paulus uit Sluis, met de creatie ‘Lekker en Dutch’

Opdracht van de vakwedstrijd ‘De Lekkerste Wafel van Nederland’ is het ter plaatse bereiden en presenteren van 3 identieke zoete wafels. De wedstrijd is een initiatief van Stichting De Lekkerste Wedstrijden in samenwerking met Koopmans Professioneel.

Sponsorprijzen

Sponsor Naam deelnemer Naam creatie Naam bedrijf
Koopmans Professional Thijs Haakman Het Volendammertje Poffertjesmobiel Haakman & zn Volendam

 


Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bernd Beekman van De Lekkerste Wedstrijden. Telefoon 06 – 21611008 of via e-mail, info@wedstrijden.nl.
Voor meer informatie over De Lekkerste Wedstrijden: www.wedstrijden.nl


Deel dit bericht
Bekijk meer André Hazes junior Nachtburgemeester van Nederland 2017
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!