Wij gingen langs bij Heinz Reitbauer en zijn sterrenrestaurant. Kijk en luister het interview hier.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 29 december 2017
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Dat alcoholvrij een trend is, is ondertussen wel duidelijk. Ook op Horecava was er veel aandacht voor no en low alcoholische dranken. De door ons gemaakte 0.0 route was zeker een favoriet onder vele bezoekers en er werd veel aandacht geschonken aan dranken die weinig tot geen alcohol bevatten bij de verschillende segmenten op de beurs, zoals het Wijn & Trends paviljoen, het Start-upLAB, TrendLAB, I Love BOB simulatie en in de drank hallen. Als horecaondernemer is het belangrijk om bij te blijven met de trends, daarom hebben wij er een paar voor je op een rijtje gezet.
Elke keer als je een horecatraining wilt geven, is het een ramp om het hele team bij elkaar te krijgen. Uit je eigen jarenlange horeca ervaring weet je dat iedereen altijd druk is. Te druk om collega’s alles uit te leggen en te druk om met iedereen bij elkaar te zitten voor een training. ‘Dat moet anders,’ dacht Job Hoefs, oprichter van Yellowstone Horeca Academy. “Ik maakte een vlogje en zette dit in de WhatsApp groep van onze zaak. Alle collega’s bekeken het en de tips en tricks werden opgevolgd.”
Het aantal reizigers neemt jaarlijks sterk toe. En steeds vaker moet er on the move gegeten en gedronken worden. Maar de consument kiest bewust en de eisen zijn hoog. Het moet persoonlijk, goed, snel en verrassend zijn. En het liefst ook makkelijk mee te nemen. Vandaar dat HMSHost vooral inzet op de 3 P’s, personalisation, primitization en portability, én aandacht.
Jochem Verheul met HorecaHero: e-learning, passend bij de beleving van jonge horecamedewerkers.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!