Klaar voor het snuffel etiket?

Klaar voor het snuffel etiket?

  • Door Puck Kerkhoven
  • |
  • 20-10-2017

4 Trends centraal op InnovationLAB: Identiteit

4 Trends centraal op InnovationLAB: Identiteit

  • Door Horecava
  • |
  • 20-10-2017

Foodprofessional of the year

Foodprofessional of the year

  • Door Horecava
  • |
  • 20-10-2017

Italiaans genieten tijdens de Horecava

Italiaans genieten tijdens de Horecava

  • Door Horecava
  • |
  • 20-10-2017

De inschrijving voor de jaarlijkse Lekkerste Wedstrijden is geopend! Nieuw: Lekkerste Broodje Hotdog

De inschrijving voor de jaarlijkse Lekkerste Wedstrijden is geopend! Nieuw: Lekkerste Broodje Hotdog

  • Door Horecava
  • |
  • 16-10-2017

5 vragen aan…  Instock, winnaars Karel de Vos Duurzaamheid Awards.

5 vragen aan… Instock, winnaars Karel de Vos Duurzaamheid Awards.

  • Door Horecava
  • |
  • 13-10-2017

InnovationLAB: Rob Schreuter aan het woord

InnovationLAB: Rob Schreuter aan het woord

  • Door Horecava
  • |
  • 29-09-2017

InnovationLAB: Joshua Winnen aan het woord

InnovationLAB: Joshua Winnen aan het woord

  • Door Horecava
  • |
  • 29-09-2017

Massaal aan de Haggis

Massaal aan de Haggis

  • Door Puck Kerkhoven
  • |
  • 27-09-2017

4 trends centraal op InnovationLAB

4 trends centraal op InnovationLAB

  • Door Horecava
  • |
  • 27-09-2017

Ballen en burgers van bonen

Ballen en burgers van bonen

  • Door Horecava
  • |
  • 27-09-2017

Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst op de Horecava

Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst op de Horecava

  • Door Horecava
  • |
  • 12-09-2017

Inschrijving NK voor Leermeester-Leerling en voor Jonge Koks geopend

Inschrijving NK voor Leermeester-Leerling en voor Jonge Koks geopend

  • Door Horecava
  • |
  • 08-09-2017

Nieuw op Horecava: ‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2018

Nieuw op Horecava: ‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 08-09-2017

Winnend concept Nationale RestaurantPITCH bekend

Winnend concept Nationale RestaurantPITCH bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 04-09-2017

Beste leerbedrijf Horeca

Beste leerbedrijf Horeca

  • Door Horecava
  • |
  • 07-08-2017

Startup aan het woord: Brouwerij Zuidt

Startup aan het woord: Brouwerij Zuidt

  • Door Horecava
  • |
  • 07-08-2017

5 finalisten Nationale RestaurantPITCH bekend

5 finalisten Nationale RestaurantPITCH bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 07-08-2017

InnovationLAB tijdens Horecava 2018

InnovationLAB tijdens Horecava 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 18-07-2017

Inschrijving Horecava Innovation Award 2018 geopend

Inschrijving Horecava Innovation Award 2018 geopend

  • Door Horecava
  • |
  • 05-07-2017

HANOS Gouden Koksmuts

HANOS Gouden Koksmuts

  • Door Horecava
  • |
  • 18-05-2017

Wil jij je eigen restaurant?

Wil jij je eigen restaurant?

  • Door Horecava
  • |
  • 08-05-2017

Gezocht: salestijger

Gezocht: salestijger

  • Door Horecava
  • |
  • 03-05-2017

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

  • Door Horecava
  • |
  • 01-05-2017

Exposeren op Horecava 2018

Exposeren op Horecava 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 01-05-2017

Zoetzure bonensalade

Zoetzure bonensalade

  • Door Tjitze van der Dam
  • |
  • 25-04-2017

Framboosdessert

Framboosdessert

  • Door Lyotta Hillen
  • |
  • 23-04-2017

Digitale horecatraining

Digitale horecatraining

  • Door Jochem Verheul - HorecaHero
  • |
  • 23-04-2017

Leven in de brouwerij

Leven in de brouwerij

  • Door Puck Kerkhoven - culinair journalist
  • |
  • 23-04-2017

Online horeca marktplaats

Online horeca marktplaats

  • Door Colin Westerwoudt - TIPPR
  • |
  • 23-04-2017

Highlights Horecava 2017

Exposanten over hun deelname

InnovationLAB

HorecavaTV

HorecavaTV

  • Door Horecava
  • |
  • 01-03-2017

Beleef de Horecava vanaf uw smartphone, achter de computer, thuis of op het werk. Met HorecavaTV geniet u online van alles wat de Horecava te bieden heeft via horecava.nl.

Horecava 2017: foodsector klaar voor de toekomst

Horecava 2017: foodsector klaar voor de toekomst

  • Door Horecava
  • |
  • 11-01-2017

Winnaar HIA 2017

Winnaar HIA 2017

  • Door Horecava
  • |
  • 08-01-2017

Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2017 is een speciaal bier, gebrouwen met lokaal opgevangen en gefilterd regenwater; Hemelswater: Code Blond van Hemelswater uit Amsterdam.

Winnaar Gouden Koksmuts aan het woord

Winnaar Gouden Koksmuts aan het woord

  • Door Emiel Kwekkeboom - Sr. sous-chef restaurant La Rive
  • |
  • 07-01-2017

Dé topper van het NK voor Koks is de HANOS Gouden Koksmuts, een teamwedstrijd voor brigades van toprestaurants met een SVH Meesterkok en/of sterrenkok aan het roer. Het team van restaurant La Rive – Emiel Kwekkeboom, Marco Geurts en Jules Wiringa – ging op Horecava 2017 met de hoogste eer strijken.

Dirty Chai Latte

Dirty Chai Latte

  • Door Lattiz
  • |
  • 14-12-2016

Bekijk hier de receptuur van een heerlijke dirty chai latte.

Karamel latte macchiato

Karamel latte macchiato

  • Door Lattiz
  • |
  • 14-12-2016

Bekijk hier de receptuur van een heerlijke karamel latte macchiato.

8 segmenten vol trends en beleving

8 segmenten vol trends en beleving

  • Door Horecava
  • |
  • 05-12-2016

Coconut Woman

Coconut Woman

  • Door R&D Food Revolution
  • |
  • 16-06-2016

Het populairste gerecht op Sweet Emotions was de Coconut Woman. Dit dessert werd geserveerd in een kokosnoot, met daarop een koptelefoon bevestigd. Tijdens het eten hoorde je de eerst de geluiden van het bos waarin je je bevond, en daarna een bijpassende tropische song. De kunst van een waanzinnig dessert is dat het al je zintuigen en emoties prikkelt: je ziet, je hoort, je voelt, je ruikt en je proeft. Een ware belevenis.

Sherry Goose

Sherry Goose

  • Door R&D Food Revolution
  • |
  • 16-06-2016

Gin blijft een trend, maar ook dranken als vodka en vermouth zijn sterk in opkomst. Het cocktailschuim van R&D Food Revolution, dat in de cocktailbar van Sweet Emotions op de cocktail werd gespoten, is nu ook verkrijgbaar in de smaken Sangria, Gin en Vodka. Het schuim speelt helemaal in op de trend om een cocktail nog wat specialer te maken en de gast te verrassen. Dit Cocktail-Foam is toegepast in de Sherry Goose.

Tapenade van linzen

Tapenade van linzen

  • Door Luc Kusters, Bolenius
  • |
  • 11-04-2016

Bekijk hier de receptuur van een heerlijke tapenade van linzen.

Zoete aardappel chip met bruine bonen ganache

Zoete aardappel chip met bruine bonen ganache

  • Door Luc Kusters, Bolenius
  • |
  • 11-04-2016

Bonen hebben soms te maken met een stoffig imago. Een verrassende presentatie doet wonderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zoete aardappelchip met bruine bonen ganache. Hierbij de receptuur.

Bonenspreads

Bonenspreads

  • Door Luc Kusters, Bolenius
  • |
  • 10-04-2016

Spreads van bonen! Door de grote eindeloze variatie in kleur en smaak zijn bonenspreads ideaal als dip voor groenten, als broodbeleg of op een crostini.