Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche, door de branche en over de branche vind je hier.


Video
Voel de verbinding met Joep Langen van Koeckebackers

Verstopt in een hoekje van een overdekte versmarkt in Amsterdam Noord begon het avontuur. Daar ontstond de liefde voor échte...

Ondernemen
”Innovatie is van levensbelang om te overleven” – Patrick Brand

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Scoops
Kraanwater: duurzaamheid vs. winst

De productie van een liter gebotteld bronwater stoot evenveel CO2 uit als een autorit van 12 kilometer. En dat is maar liefst 300x meer dan kraanwater. Dit komt door de productie van de verpakking, het bottelen en het transport. En dat terwijl wij in Nederland kraanwater van uitstekende kwaliteit hebben. Veel horecaondernemers willen best overstappen naar kraanwater voor een beter milieu. Maar hoe presenteer je dit het beste aan je klant zonder financieel verlies?

Personeel
7 tips voor betere gastvrijheid in de horeca | Horecava

Natuurlijk wil jij gasten een onvergetelijke avond of overnachting bezorgen. Daarom is het slim om extra aandacht te besteden aan gastvrijheid. Hoe doe je dat dan? En wat levert gastvrijheid je op? Lees snel verder.

Ondernemen
Innovatie is dromen, ambitie, ondernemerschap! – Maarten van Hussen

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Ondernemen
‘Stilstand in deze branche is keiharde achteruitgang’ – Puck Wilbers

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Ondernemen
‘Innovatie geeft nieuwe energie!’ – Fjalar Goud

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

”Ik blijf graag op de hoogte van nieuw innovaties” – Marcel de Leeuw

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Ondernemen
”Kwaliteit, creativiteit, ondernemersdrift en het enthousiasme is belangrijk met innovatie” – Chris Cramer

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Ondernemen
”Verassen door te vernieuwen” – Mieke Verduijn

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Ondernemen
Start-up Pitch BUMI: Mindful Foods

Start-up in de spotlight: Bumi Mindful foods, een food brand gebaseerd in Amsterdam die zich focust op Tempeh en Seitan. De twee vrienden die het bedrijf zijn gestart focussen op recepten die lekker, inspirerend, nutritous, 100% plantbased en natuurlijk zijn. ''Het plantenrijk zit vol met eiwitten, het is niet nodig om dat uit dierlijke producten te halen''.

Keukenapparatuur
S1:A4 RATIONAL TV: Robotisering in de Horeca en Chateaux & Relais WSHS in Gouda

Deze aflevering zijn we op bezoek in Gouda bij het net geopende high-end hotel WSHS (Weeshuis). In onze studio ontvangen we Richard Kuijpers van Smart Robot Solutions die met Jolien in gesprek is over het inzetten van robots in de horeca en waarom robots er altijd menselijk uitzien. De keuken is het domein van Randy en René.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!