Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e keer vakwedstrijden

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e keer vakwedstrijden

  • Door Horecava
  • |
  • 11-12-2018

Krokante frites, ook als het bezorgd wordt

Krokante frites, ook als het bezorgd wordt

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Geblokte paprika om te vullen

Geblokte paprika om te vullen

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Alleen vis van eigen bodem

Alleen vis van eigen bodem

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Patiënten verleiden met eten op maat

Patiënten verleiden met eten op maat

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Gezonder & duurzamer

Gezonder & duurzamer

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Mening van Horeca helden gevraagd!

Mening van Horeca helden gevraagd!

  • Door Horecava
  • |
  • 12-11-2018

PROEF DE TOEKOMST

PROEF DE TOEKOMST

  • Door Horecava
  • |
  • 08-11-2018

Winnaar koffie top 100; koffie voor de echte fijnproever

Winnaar koffie top 100; koffie voor de echte fijnproever

  • Door Horecava
  • |
  • 25-10-2018

Espresso: wereldwijd favoriet en het symbool van de Italiaanse stijl

Espresso: wereldwijd favoriet en het symbool van de Italiaanse stijl

  • Door horecava
  • |
  • 25-10-2018

Koffie en oesters

Koffie en oesters

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Een goede bak koffie, en daarbij duurzaam

Een goede bak koffie, en daarbij duurzaam

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Cultcha Kombucha: de eerste Nederlandse Kombucha brouwerij

Cultcha Kombucha: de eerste Nederlandse Kombucha brouwerij

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Voel de verbinding met de Koeckebackers

Voel de verbinding met de Koeckebackers

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Terug naar de basis met Bakery Institute

Terug naar de basis met Bakery Institute

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Trendalert: de mogelijkheden zijn eindeloos

Trendalert: de mogelijkheden zijn eindeloos

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Horecava Innovation Award dé springplank naar succes Wat wordt de innovatie van 2018?

Horecava Innovation Award dé springplank naar succes Wat wordt de innovatie van 2018?

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Hotel QO: ontworpen om een positieve impact op de wereld te creëren

Hotel QO: ontworpen om een positieve impact op de wereld te creëren

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Groen, groener, groenst op de hoteldaken

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Vanuit een ander perspectief ondernemen

Vanuit een ander perspectief ondernemen

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Beleef hotel Jakarta Amsterdam

Beleef hotel Jakarta Amsterdam

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Hospitality: verwachtingen begrijpen en optimaal invullen

Hospitality: verwachtingen begrijpen en optimaal invullen

  • Door Horecava
  • |
  • 11-07-2018

Horecava en Q&A introduceren 'Foodservice Award'

Horecava en Q&A introduceren 'Foodservice Award'

  • Door Horecava
  • |
  • 10-07-2018

Het verschil maken met vers, ambachtelijk ijs

Het verschil maken met vers, ambachtelijk ijs

  • Door Horecava
  • |
  • 10-07-2018

Alles draait om de ervaring

Alles draait om de ervaring

  • Door Horecava
  • |
  • 09-07-2018

Er is altijd wel wat te beleven in strandpaviljoen 't Badhuys!

Er is altijd wel wat te beleven in strandpaviljoen 't Badhuys!

  • Door Horecava
  • |
  • 09-07-2018

De ambitie van Thuisbezorgd.nl

De ambitie van Thuisbezorgd.nl

  • Door Horecava
  • |
  • 18-06-2018

Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland speelt in op toekomst

Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland speelt in op toekomst

  • Door Horecava
  • |
  • 18-06-2018

Places to be creëren waar mensen zich prettig voelen

Places to be creëren waar mensen zich prettig voelen

  • Door HMSHost
  • |
  • 05-06-2018

Data gebruiken om restaurant én gast verder te helpen

Data gebruiken om restaurant én gast verder te helpen

  • Door Foodora
  • |
  • 05-06-2018

Duurzaamheid op Horecava

BRAM'S Gourmet Frites – Passie voor PATAT

BRAM'S Gourmet Frites – Passie voor PATAT

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

De Verspillingsfabriek - Van verspilling naar soep

De Verspillingsfabriek - Van verspilling naar soep

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

De Pizzabakkers – Goede pizza’s en prosecco

De Pizzabakkers – Goede pizza’s en prosecco

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

Een eerste indruk als visitekaartje

Een eerste indruk als visitekaartje

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

Innovatie is top of mind bij Food Truck Company

Innovatie is top of mind bij Food Truck Company

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

Trends in de leisure branche

Trends in de leisure branche

  • Door Horecava
  • |
  • 15-03-2018

De recreatiesector is volop aan het veranderen. Soms verloopt dat geleidelijk, soms overvallen veranderingen de sector, vooral als ze vanuit de technologiesector komen. Pretwerk.nl publiceert dagelijks het recreatieve nieuws en ziet onder andere de volgende trends in de wereld van de vrije tijd.

Maak uw onderneming tijdelijk kindvriendelijk

Maak uw onderneming tijdelijk kindvriendelijk

  • Door Horecava
  • |
  • 15-03-2018

Kinderopvang op locatie met Tante Marloes neem de zorg uit handen. Zo heeft iedereen een leuke tijd.

Yes we care, inspiratie op het snijvlak

Yes we care, inspiratie op het snijvlak

  • Door Horecava
  • |
  • 15-03-2018

Woensdagochtend 10 januari; de Horecava is halverwege. Voor standhouders en bemanning begint het al te wennen. Willekeurige beursburen slaan elkaar op de schouders als oude bekenden.

Horecava 2018 it's a wrap

Startup Kaplock aan het woord

Startup Kaplock aan het woord

  • Door Horecava
  • |
  • 15-03-2018

Jas veilig aan de haak. Ook in 2018 maakt Scoops weer een serie over de personen achter jonge start-ups. Op Horecava 2018 stonden ze in de start-up lane, naast het Innovation & TrendLAB. Wat beweegt hen? Hoe hebben ze hun idee in de markt weten te zetten?

Vegetarische Restaurantweek van 5 - 11 maart

Vegetarische Restaurantweek van 5 - 11 maart

  • Door Horecava
  • |
  • 01-03-2018

Han Ji en Julius Jaspers over de moderne Aziatische keuken

Gezond eten

Trends in de Leisure branche

Trends in de Leisure branche

  • Door Wouter Jonker
  • |
  • 22-01-2018

5 vragen aan... Smartcuisine by Global-E

5 vragen aan... Smartcuisine by Global-E

  • Door Horecava
  • |
  • 22-01-2018

5 vragen aan… Meiko

5 vragen aan… Meiko

  • Door Horecava
  • |
  • 22-01-2018

Zo zorg je voor meer Instagramposts over je restaurant

Zo zorg je voor meer Instagramposts over je restaurant

  • Door Horecava
  • |
  • 22-01-2018

Meet the chefs van The Chefsclub Amsterdam

Meet the chefs van The Chefsclub Amsterdam

  • Door Horecava
  • |
  • 22-01-2018

Horecava 2018 Dag 4

Horecava 2018: bezoeker waardeert blik op de toekomst

Horecava 2018: bezoeker waardeert blik op de toekomst

  • Door Horecava
  • |
  • 11-01-2018

Finalisten voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18 bekend

Finalisten voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18 bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 11-01-2018

Horecava Dranken

Horecava Bakery

Horecava 2018 Dag 3

Lekkerste wafel komt uit Holland

Lekkerste wafel komt uit Holland

  • Door Horecava
  • |
  • 11-01-2018

Lekkerste Broodje Anders is voor Duijndam

Lekkerste Broodje Anders is voor Duijndam

  • Door Horecava
  • |
  • 11-01-2018

Restaurant De Loohoeve wint HANOS Gouden Koksmuts 2018

Restaurant De Loohoeve wint HANOS Gouden Koksmuts 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 10-01-2018

Lekkerste Broodje On the Move is voor Hamouchi.

Lekkerste Broodje On the Move is voor Hamouchi.

  • Door Horecava
  • |
  • 10-01-2018

Horecava Technologie

Horecava Circulariteit

Horecava 2018 Dag 2

Zilte Zoen Lekkerste Maaltijdsalade.

Zilte Zoen Lekkerste Maaltijdsalade.

  • Door Horecava
  • |
  • 10-01-2018

Biermans maakt Lekkerste Broodje Catering

Biermans maakt Lekkerste Broodje Catering

  • Door Horecava
  • |
  • 10-01-2018

De Nederlanden* wint NK Leermeester-Leerling 2018

De Nederlanden* wint NK Leermeester-Leerling 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 10-01-2018

Horecava Identity

Horecava Third Place

Horecava 2018 Dag 1

Berry Wagenaar maakt Lekkerste Broodje Horeca van Nederland.

Berry Wagenaar maakt Lekkerste Broodje Horeca van Nederland.

  • Door Horecava
  • |
  • 09-01-2018

Laurentz Craane maakt Lekkerste Hamburger Finest van Nederland

Laurentz Craane maakt Lekkerste Hamburger Finest van Nederland

  • Door Horecava
  • |
  • 09-01-2018

Bas Wigant maakt Lekkerste Hotdog van Nederland

Bas Wigant maakt Lekkerste Hotdog van Nederland

  • Door Horecava
  • |
  • 08-01-2018

Duurzame kweekvis, vervanger voor tonijn,  wint Horecava Innovation Award 2018

Duurzame kweekvis, vervanger voor tonijn, wint Horecava Innovation Award 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 08-01-2018

Toekomsttrends op Horecava 2018: van wormenhotel tot Google Food

Toekomsttrends op Horecava 2018: van wormenhotel tot Google Food

  • Door Horecava
  • |
  • 08-01-2018

"De nieuwste cocktail trends"

YPED klaar voor de nieuwe generatie

YPED klaar voor de nieuwe generatie

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

Gastbeleving anno nu

Gastbeleving anno nu

  • Door Wouter Verkerk
  • |
  • 29-12-2017

5 vragen aan... Stobag

5 vragen aan... Stobag

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

5 vragen aan… HTC Advies

5 vragen aan… HTC Advies

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

5 vragen aan… Heineken

5 vragen aan… Heineken

  • Door Horeacava
  • |
  • 29-12-2017

Alleen wie kiest, heeft succes

Alleen wie kiest, heeft succes

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

Hoe verleid je je gast? – Deel 2

Hoe verleid je je gast? – Deel 2

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

De toekomst is foodservice

De toekomst is foodservice

  • Door Steffen van Beek
  • |
  • 29-12-2017

Amsterdam Cocktail Week

Amsterdam Cocktail Week

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

Steun Voedselonderwijs

Steun Voedselonderwijs

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

"Heinz Reitbauer op Horecava 2018…"

In Memoriam - Edwin Takens

In Memoriam - Edwin Takens

  • Door Horecava
  • |
  • 21-12-2017

Drie pop-up restaurants op Horecava 2018

Drie pop-up restaurants op Horecava 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 18-12-2017

Past een barbecue ook in jouw restaurant?

Past een barbecue ook in jouw restaurant?

  • Door Horecava
  • |
  • 15-12-2017

Maar liefst negen genomineerden voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18

Maar liefst negen genomineerden voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18

  • Door Horecava
  • |
  • 12-12-2017

Bellavita Expo kondigt sterren line-up aan op Horecava 2018

Bellavita Expo kondigt sterren line-up aan op Horecava 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 07-12-2017

Nieuw: IJsvak op do 11 jan, vakwedstrijden van het Ambachtelijke IJscentrum.

Nieuw: IJsvak op do 11 jan, vakwedstrijden van het Ambachtelijke IJscentrum.

  • Door Horecava
  • |
  • 06-12-2017

Nieuw op Horecava 2018: de Pop Up Bar Experience

Nieuw op Horecava 2018: de Pop Up Bar Experience

  • Door Horecava
  • |
  • 01-12-2017

5 vragen aan.. Yaron Mertens van Vrumona

5 vragen aan.. Yaron Mertens van Vrumona

  • Door Horecava
  • |
  • 27-11-2017

5 vragen aan.. Steven Bekker van Maxivers

5 vragen aan.. Steven Bekker van Maxivers

  • Door Horecava
  • |
  • 27-11-2017

Voorproefje van de toekomst in het Innovation & Trendlab

Voorproefje van de toekomst in het Innovation & Trendlab

  • Door Horecava
  • |
  • 27-11-2017

Ode aan de kikkererwt

Ode aan de kikkererwt

  • Door Puck Kerkhoven
  • |
  • 27-11-2017

Trends op gebied van koffie

Trends op gebied van koffie

  • Door Horecava
  • |
  • 23-11-2017

Hoe verleid je je gast?

Hoe verleid je je gast?

  • Door Horecava
  • |
  • 23-11-2017

Pas op, hot: de opmars van koffie-to-go en andere feiten uit het Nationaal Horeca Onderzoek 2017-2018

Pas op, hot: de opmars van koffie-to-go en andere feiten uit het Nationaal Horeca Onderzoek 2017-2018

  • Door Horecava
  • |
  • 22-11-2017

Topsprekers tijdens Innovation & Trend Seminar Horecava 2018

Topsprekers tijdens Innovation & Trend Seminar Horecava 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 20-11-2017

Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend

Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 14-11-2017

Horecava 2018: Deelnemers HANOS Gouden Koksmuts bekend

Horecava 2018: Deelnemers HANOS Gouden Koksmuts bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 31-10-2017

5 vragen aan Hayk Simons, jury voorzitter van de Horecava Innovation Award

5 vragen aan Hayk Simons, jury voorzitter van de Horecava Innovation Award

  • Door Horecava
  • |
  • 26-10-2017

Klaar voor het snuffel etiket?

Klaar voor het snuffel etiket?

  • Door Puck Kerkhoven
  • |
  • 20-10-2017

4 Trends centraal op InnovationLAB: Identiteit

4 Trends centraal op InnovationLAB: Identiteit

  • Door Horecava
  • |
  • 20-10-2017

Foodprofessional of the year

Foodprofessional of the year

  • Door Horecava
  • |
  • 20-10-2017

Italiaans genieten tijdens de Horecava

Italiaans genieten tijdens de Horecava

  • Door Horecava
  • |
  • 20-10-2017

De inschrijving voor de jaarlijkse Lekkerste Wedstrijden is geopend! Nieuw: Lekkerste Broodje Hotdog

De inschrijving voor de jaarlijkse Lekkerste Wedstrijden is geopend! Nieuw: Lekkerste Broodje Hotdog

  • Door Horecava
  • |
  • 16-10-2017

5 vragen aan…  Instock, winnaars Karel de Vos Duurzaamheid Awards.

5 vragen aan… Instock, winnaars Karel de Vos Duurzaamheid Awards.

  • Door Horecava
  • |
  • 13-10-2017

InnovationLAB: Rob Schreuter aan het woord

InnovationLAB: Rob Schreuter aan het woord

  • Door Horecava
  • |
  • 29-09-2017

InnovationLAB: Joshua Winnen aan het woord

InnovationLAB: Joshua Winnen aan het woord

  • Door Horecava
  • |
  • 29-09-2017

Massaal aan de Haggis

Massaal aan de Haggis

  • Door Puck Kerkhoven
  • |
  • 27-09-2017

4 trends centraal op InnovationLAB

4 trends centraal op InnovationLAB

  • Door Horecava
  • |
  • 27-09-2017

Ballen en burgers van bonen

Ballen en burgers van bonen

  • Door Horecava
  • |
  • 27-09-2017

Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst op de Horecava

Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst op de Horecava

  • Door Horecava
  • |
  • 12-09-2017

Inschrijving NK voor Leermeester-Leerling en voor Jonge Koks geopend

Inschrijving NK voor Leermeester-Leerling en voor Jonge Koks geopend

  • Door Horecava
  • |
  • 08-09-2017

Nieuw op Horecava: ‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2018

Nieuw op Horecava: ‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 08-09-2017

Winnend concept Nationale RestaurantPITCH bekend

Winnend concept Nationale RestaurantPITCH bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 04-09-2017

Beste leerbedrijf Horeca

Beste leerbedrijf Horeca

  • Door Horecava
  • |
  • 07-08-2017

Startup aan het woord: Brouwerij Zuidt

Startup aan het woord: Brouwerij Zuidt

  • Door Horecava
  • |
  • 07-08-2017

5 finalisten Nationale RestaurantPITCH bekend

5 finalisten Nationale RestaurantPITCH bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 07-08-2017

InnovationLAB tijdens Horecava 2018

InnovationLAB tijdens Horecava 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 18-07-2017

Inschrijving Horecava Innovation Award 2018 geopend

Inschrijving Horecava Innovation Award 2018 geopend

  • Door Horecava
  • |
  • 05-07-2017

HANOS Gouden Koksmuts

HANOS Gouden Koksmuts

  • Door Horecava
  • |
  • 18-05-2017

Wil jij je eigen restaurant?

Wil jij je eigen restaurant?

  • Door Horecava
  • |
  • 08-05-2017

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

  • Door Horecava
  • |
  • 01-05-2017

Exposeren op Horecava 2018

Exposeren op Horecava 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 01-05-2017

Zoetzure bonensalade

Zoetzure bonensalade

  • Door Tjitze van der Dam
  • |
  • 25-04-2017

Framboosdessert

Framboosdessert

  • Door Lyotta Hillen
  • |
  • 23-04-2017

Digitale horecatraining

Digitale horecatraining

  • Door Jochem Verheul - HorecaHero
  • |
  • 23-04-2017

Leven in de brouwerij

Leven in de brouwerij

  • Door Puck Kerkhoven - culinair journalist
  • |
  • 23-04-2017

Online horeca marktplaats

Online horeca marktplaats

  • Door Colin Westerwoudt - TIPPR
  • |
  • 23-04-2017

Highlights Horecava 2017

Exposanten over hun deelname

InnovationLAB

HorecavaTV

HorecavaTV

  • Door Horecava
  • |
  • 01-03-2017

Beleef de Horecava vanaf uw smartphone, achter de computer, thuis of op het werk. Met HorecavaTV geniet u online van alles wat de Horecava te bieden heeft via horecava.nl.

Horecava 2017: foodsector klaar voor de toekomst

Horecava 2017: foodsector klaar voor de toekomst

  • Door Horecava
  • |
  • 11-01-2017

Winnaar HIA 2017

Winnaar HIA 2017

  • Door Horecava
  • |
  • 08-01-2017

Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2017 is een speciaal bier, gebrouwen met lokaal opgevangen en gefilterd regenwater; Hemelswater: Code Blond van Hemelswater uit Amsterdam.

Winnaar Gouden Koksmuts aan het woord

Winnaar Gouden Koksmuts aan het woord

  • Door Emiel Kwekkeboom - Sr. sous-chef restaurant La Rive
  • |
  • 07-01-2017

Dé topper van het NK voor Koks is de HANOS Gouden Koksmuts, een teamwedstrijd voor brigades van toprestaurants met een SVH Meesterkok en/of sterrenkok aan het roer. Het team van restaurant La Rive – Emiel Kwekkeboom, Marco Geurts en Jules Wiringa – ging op Horecava 2017 met de hoogste eer strijken.

Dirty Chai Latte

Dirty Chai Latte

  • Door Lattiz
  • |
  • 14-12-2016

Bekijk hier de receptuur van een heerlijke dirty chai latte.

Karamel latte macchiato

Karamel latte macchiato

  • Door Lattiz
  • |
  • 14-12-2016

Bekijk hier de receptuur van een heerlijke karamel latte macchiato.

8 segmenten vol trends en beleving

8 segmenten vol trends en beleving

  • Door Horecava
  • |
  • 05-12-2016

Coconut Woman

Coconut Woman

  • Door R&D Food Revolution
  • |
  • 16-06-2016

Het populairste gerecht op Sweet Emotions was de Coconut Woman. Dit dessert werd geserveerd in een kokosnoot, met daarop een koptelefoon bevestigd. Tijdens het eten hoorde je de eerst de geluiden van het bos waarin je je bevond, en daarna een bijpassende tropische song. De kunst van een waanzinnig dessert is dat het al je zintuigen en emoties prikkelt: je ziet, je hoort, je voelt, je ruikt en je proeft. Een ware belevenis.

Sherry Goose

Sherry Goose

  • Door R&D Food Revolution
  • |
  • 16-06-2016

Gin blijft een trend, maar ook dranken als vodka en vermouth zijn sterk in opkomst. Het cocktailschuim van R&D Food Revolution, dat in de cocktailbar van Sweet Emotions op de cocktail werd gespoten, is nu ook verkrijgbaar in de smaken Sangria, Gin en Vodka. Het schuim speelt helemaal in op de trend om een cocktail nog wat specialer te maken en de gast te verrassen. Dit Cocktail-Foam is toegepast in de Sherry Goose.

Tapenade van linzen

Tapenade van linzen

  • Door Luc Kusters, Bolenius
  • |
  • 11-04-2016

Bekijk hier de receptuur van een heerlijke tapenade van linzen.

Zoete aardappel chip met bruine bonen ganache

Zoete aardappel chip met bruine bonen ganache

  • Door Luc Kusters, Bolenius
  • |
  • 11-04-2016

Bonen hebben soms te maken met een stoffig imago. Een verrassende presentatie doet wonderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zoete aardappelchip met bruine bonen ganache. Hierbij de receptuur.

Bonenspreads

Bonenspreads

  • Door Luc Kusters, Bolenius
  • |
  • 10-04-2016

Spreads van bonen! Door de grote eindeloze variatie in kleur en smaak zijn bonenspreads ideaal als dip voor groenten, als broodbeleg of op een crostini.