Horecava | 13 - 16 januari 2020

Nocto - Data Driven Hospitality Software

Nocto - Data Driven Hospitality Software

  • Door Horecava
  • |
  • 14-11-2019

Rival Foods

Rival Foods

  • Door Horecava
  • |
  • 14-11-2019

Koffie ontwikkelingen om in de gaten te houden in 2020

Koffie ontwikkelingen om in de gaten te houden in 2020

  • Door Horecava
  • |
  • 05-11-2019

Welke koffietrends zijn niet te missen voor 2020, we spraken met Jeroen Veldkamp, specialist in koffie concepten en oud barista. Hij geeft inzicht in de trends die je niet mag missen voor het komende jaar:

Start-up in the Spotlight: Willem-Pie

Start-up in the Spotlight: Willem-Pie

  • Door Horecava
  • |
  • 05-11-2019

In dit interview lees je hoe Willem-Pie bakery is gestart en waarom ze ook dit jaar op Horecava 2020 staan.

Instatrend #Latteart

Instatrend #Latteart

  • Door Horecava
  • |
  • 04-11-2019

Voel de verbinding met de Koeckebackers

Voel de verbinding met de Koeckebackers

  • Door Horecava
  • |
  • 04-11-2019

Bij de koeckebackers snappen ze als de beste dat food dé manier is om mensen te verbinden met elkaar en geven ze iedereen de kans om te stralen.

Ben jij de Best Barista?

Ben jij de Best Barista?

  • Door Horecava
  • |
  • 04-11-2019

Ben jij een bevlogen koffiefanaat, diehard barista of de nog onbekende koffiezetter van de zaak? Schrijf je dan nú in voor deze wedstrijd en maak op 13 januari kans om Best Barista of The Netherlands te worden!

Trendreport Entree: 3x koffie hotspots

Trendreport Entree: 3x koffie hotspots

  • Door Entree Magazine
  • |
  • 04-11-2019

Een beetje inspiratie is altijd welkom op Horecava! Daarom geven wij je drie koffie-hotspots om te bezoeken!

Koffie op high traffic locaties

Koffie op high traffic locaties

  • Door Horecava
  • |
  • 04-11-2019

Nieuwe kansen liggen open voor koffie op high traffic locaties. Kom de koffietrends van 2020 ervaren op Horecava.

Ruik de kansen met Grardie Akkerhuis

  • Door Horecava
  • |
  • 04-11-2019

Naast thuis is er nog een plek: 3rd place. Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons legt uit hoe jouw onderneming ook een plek kan worden waar gasten voor komen.

Coffee Stage: de rauwe hangout voor koffie lovers

Coffee Stage: de rauwe hangout voor koffie lovers

  • Door Horecava
  • |
  • 04-11-2019

Coffee Stage: de diepte in met koffie

Op de koffie bij Demi Ridder en Joris Michielsen, Sales Consultants Horecava

Op de koffie bij Demi Ridder en Joris Michielsen, Sales Consultants Horecava

  • Door Horecava
  • |
  • 04-11-2019

Sales Consultants Demi Ridder en Joris Michielsen vertellen over Coffee Stage en waar ze het meest naar uitkijken tijdens de beurs.

Maarten Wessels op weg naar een goede bak koffie

Maarten Wessels op weg naar een goede bak koffie

  • Door Horecava
  • |
  • 04-11-2019

De markt is aan het veranderen en gasten verwachten steeds meer personalisatie en variatie in hun koffie. Maarten Wessels ging langs bij café Caspar in Arnhem en sprak met eigenaar Wolter de Bes over alles wat met koffie te maken heeft.

Horecava en NVLG bundelen krachten

Horecava en NVLG bundelen krachten

  • Door NVLG
  • |
  • 24-10-2019

Horecava en NVLG bundelen krachten om markt te informeren en inspireren.

NEW DRINK ALERT, PEPPERO!!

NEW DRINK ALERT, PEPPERO!!

  • Door Horecava
  • |
  • 22-10-2019

Foodlogica

Foodlogica

  • Door Horecava
  • |
  • 18-10-2019

Zero foodwaste

Zero foodwaste

  • Door Horecava
  • |
  • 18-10-2019

Bier pairing met Maarten Wessels

Bier pairing met Maarten Wessels

  • Door Horecava
  • |
  • 17-10-2019

NK Leermeester-leerling: deelnemers 2020 bekend

NK Leermeester-leerling: deelnemers 2020 bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 10-10-2019

Welk fanatieke leermeester-leerling duo zal de prijs binnenhalen? Bekijk hier de deelnemers.

Plant Based Cheese

Plant Based Cheese

  • Door Horecava
  • |
  • 10-10-2019

Groene Vitaliteit 'out of the box'

Groene Vitaliteit 'out of the box'

  • Door Horecava
  • |
  • 10-10-2019

Willem-Pie

Willem-Pie

  • Door Horecava
  • |
  • 10-10-2019

BOTTEL: Bier direct van de bron

BOTTEL: Bier direct van de bron

  • Door Horecava
  • |
  • 09-10-2019

Verrassend uiteten met SurpriSeat

Verrassend uiteten met SurpriSeat

  • Door Horecava
  • |
  • 09-10-2019

Buffetartikelen op maat

Buffetartikelen op maat

  • Door Horecava
  • |
  • 09-10-2019

Rietjes Nederland

Rietjes Nederland

  • Door Horecava
  • |
  • 09-10-2019

Nice to mint you!

Nice to mint you!

  • Door Horecava
  • |
  • 09-10-2019

Krekels en Sprinkhanen!

Krekels en Sprinkhanen!

  • Door Horecava
  • |
  • 09-10-2019

LUC Rosé

LUC Rosé

  • Door Horecava
  • |
  • 09-10-2019

NK Gouden Koksmuts: deelnemers 2020 bekend

NK Gouden Koksmuts: deelnemers 2020 bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 08-10-2019

De namen voor dé kokswedstrijd voor chef-koks zijn bekend.

Maarten Wessels op weg naar een andere kijk op personeel

Maarten Wessels op weg naar een andere kijk op personeel

  • Door Horecava
  • |
  • 03-10-2019

Instatrend #Fairkitchen

Instatrend #Fairkitchen

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Help, handen te kort!

Help, handen te kort!

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Waar haal je geschikte medewerkers vandaan in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt?

Valide verbindingen om mens en organisatie verder te brengen

Valide verbindingen om mens en organisatie verder te brengen

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

The Hospitalitist geeft oplossingen voor personeelsvragen voor organisaties in de horeca branche.

Videotrainingen die horeca professionals opleiden

Videotrainingen die horeca professionals opleiden

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Online videotrainingen voor de huidige generatie horeca professionals door Yellowstone op Horecava Start-upLAB 2020.

Arbeidsmonitor to be continued

Arbeidsmonitor to be continued

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Hoe staan we er in de horeca branche voor? SVH en KHN komen met cijfers en tips op Horecava 2020

Jouw personeelsvraagstuk beantwoord op Horecava

Jouw personeelsvraagstuk beantwoord op Horecava

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Krapte op de arbeidsmarkt en zonder personeel is er geen horeca. Kom voor tips, workshops, persoonlijkheidstest en meer naar Horecava 2020.

'Ik heb echt een hart voor foodservice'

'Ik heb echt een hart voor foodservice'

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Met een hart voor foodservice en passie voor haar werk legt Carlijn van Horecava uit waar zij naar uit kijkt tijdens de beurs.

Voor geld moet je de horeca in!

Voor geld moet je de horeca in!

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Horecava geeft je informatie over ondernemerschap, branding en personeel in de horeca branche.

Dringen op de arbeidsmarkt

Dringen op de arbeidsmarkt

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Waarmee maken wij het verschil voor potentiële werknemers en waar ligt de kans voor betere aansluiting tussen school en praktijk, doorgroeimogelijkheden en technologische innovaties.

NK Jonge koks deelnemers 2020 bekend

NK Jonge koks deelnemers 2020 bekend

  • Door Gastronomisch Gilde
  • |
  • 26-09-2019

Wie treedt in de voetsporen van NK Jonge Kok 2019 winnaar Ralph Benneker van De Bloemenbeek? Lees het bij Horecava.

Foodservice Awards 2020

Foodservice Awards 2020

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

De verkiezing is gestart! Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de 'Foodservice Award 2020'.

Instatrend #foodartchefs

Instatrend #foodartchefs

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

Start-up in the spotlight: Vegan Masters

Start-up in the spotlight: Vegan Masters

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

Vegan een trend? Nee, een revolutie! Vegan Masters maakt vegan food toegankelijk.

Starten met bezorgen? Eerst een stappenplan!

Starten met bezorgen? Eerst een stappenplan!

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

Problemen met foodbezorging. Dat gaf ons wel te denken, zou er wellicht een markt zijn voor andere, betere voertuigen?”

PostNL doet expres stappen buiten haar comfortzone

PostNL doet expres stappen buiten haar comfortzone

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

PostNL is druk bezig met innovatieve pilots en het opzetten van startups.

Van logge gevaartes naar duurzame eyecatchers

Van logge gevaartes naar duurzame eyecatchers

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

Stadsdistributie staat voor grote uitdagingen

Zero emissie zones

Zero emissie zones

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

Bevoorrading en bezorging met strikte milieuregels

Stadslogistiek en de toekomst

Stadslogistiek en de toekomst

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

Ben jij je bewust van de verkeersstromen die ontstaan door jouw bestelling?

Haal meer uit je bier

Haal meer uit je bier

  • Door Horecava
  • |
  • 16-09-2019

Welke bieren bieden je gasten net even iets extra’s? Waar moet je op letten bij het samenstellen van je bierkaart? En hoe combineer je jouw heerlijke gerechten met bier?

 Wat speelt er in Nederland Bierland?

Wat speelt er in Nederland Bierland?

  • Door Rick Kempen
  • |
  • 16-09-2019

Honderden brouwerijen, geen café meer zonder een somtijds onuitsprekelijk bieraanbod en dagelijks drommen er gasten voor jouw tapkast samen met maar een vraag: “Wat is er nieuw vandaag?

‘Ik kijk er naar uit nieuwe merken te ontdekken’

‘Ik kijk er naar uit nieuwe merken te ontdekken’

  • Door Horecava
  • |
  • 16-09-2019

Interview met Iris Pouw, Online Content & Community Marketeer Horecava, vertelt over haar werk bij Horecava en waar ze het meest naar uit kijkt.

Scoren met perfect bier en onderscheidend concept

Scoren met perfect bier en onderscheidend concept

  • Door Horecava
  • |
  • 16-09-2019

De groeiende vraag van klanten dwingen horeca ondernemers om zich te onderscheiden met een uniek concept. Elk speciaalbiertje heeft immers z’n eigen ideale tap- en serveeromstandigheden.

Customized bier leeft als nooit tevoren!

Customized bier leeft als nooit tevoren!

  • Door Horecava
  • |
  • 15-09-2019

Hoe blijven al die nieuwe brouwerijen en restaurants onderscheidend? En hoe spelen ze in op de gepersonaliseerde keuzes van de gast?

Start-up in the spotlight: BOTTEL

Start-up in the spotlight: BOTTEL

  • Door Horecava
  • |
  • 15-09-2019

Bier zoals ze dat een paar honderd jaar geleden dronken, vers uit de fles en direct bij de brouwer vandaan.

Instatrend #craftbeers

Instatrend #craftbeers

  • Door Horecava
  • |
  • 15-09-2019

Trendrubriek van Entree Magazine, 6x bierhotspots

Trendrubriek van Entree Magazine, 6x bierhotspots

  • Door Gerard Molenaar
  • |
  • 15-09-2019

Door welke Nederlandse bierhotspots kun je je als ondernemer laten inspireren? Gerard Molenaar van horecavakblad Entree geeft zes tips!

Bierbrood: Bier als ingrediënt

Bierbrood: Bier als ingrediënt

  • Door Horecava
  • |
  • 15-09-2019

Wat hebben bier en brood gemeen en kun je ze ook combineren?

Primeur Coffee Stage met Sam Lasaroms

  • Door Horecava
  • |
  • 13-09-2019

Keynote speaker Sam Lasaroms: bevindingen van een koffiemarathon

"Het Start-upLAB is zeer waardevol voor start-ups" - Marvin's Horecaplanken

"Het Start-upLAB is zeer waardevol voor start-ups" - Marvin's Horecaplanken

  • Door Horecava
  • |
  • 09-09-2019

Wat maakt het Stat-upLAB zo waardevol? Marvin Oltmans, oprichter van Marvins Horecaplanken vertelt.

Swiss Sense introduceert nieuwe Business line

Swiss Sense introduceert nieuwe Business line

  • Door Horecava
  • |
  • 19-08-2019

Een ultieme hotelbeleving, uitgerust wakker worden met de nieuwe lijn Swiss Sense Business

JAZ in the City

JAZ in the City

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

‘HOU OPRECHT CONTACT MET JE PERSONEEL EN GASTEN’ – Marjolein Bruschke

4x Hotel trends uit New-York

4x Hotel trends uit New-York

  • Door Entree Magazine
  • |
  • 18-08-2019

Veel hoteltrends beginnen in New York en waaien via Londen over naar andere grote Europese steden. Door welke ontwikkelingen in de Big Apple kun je je als hotelier laten inspireren?

Case: Hotel QO Amsterdam pionier en onderdeel van de buurt

Case: Hotel QO Amsterdam pionier en onderdeel van de buurt

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

Hoe draag je als hotel bij aan de buurt? Inge van Weert General Manager Hotel QO Amsterdam vertelt hoe zij pionieren op verschillende vlakken.

[TrendLAB] Internet of Things in hotels

[TrendLAB] Internet of Things in hotels

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

Internet of Things! Iedereen en alles is verbonden, om de juiste analyses en daar bijhorende beslissingen te maken zijn o.a. Big Data en de nieuwste high tech toepassingen trending.

We use Bamboo

We use Bamboo

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

We Use Bamboo, hét gepersonaliseerde en duurzame alternatief voor plastic rietjes.

The unmanned shop in hotels

The unmanned shop in hotels

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

Patrick Dekker van Wundermart geeft antwoord op een aantal prangende vragen, want waarom eigenlijk kiezen voor een foodmarket in je hotel?

Hotel Breeze Amsterdam, de nieuwe standaard

Hotel Breeze Amsterdam, de nieuwe standaard

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

Het eerste zero energy hotel ter wereld: Hotel Breeze Amsterdam.

'Yes, hier doe ik het voor!'

'Yes, hier doe ik het voor!'

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

Interview met Marjolein de Haas-Hebink, Brand Marketing Manager.

Instatrend #hotelwellness

Instatrend #hotelwellness

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

nhow amsterdam RAI waar kunst, design en gastvrijheid samengaan.

nhow amsterdam RAI waar kunst, design en gastvrijheid samengaan.

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

een plek waar hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele expressies perfect samengaan en inrichting geeft aan een nieuwe sociale multiculturele hotspot.

Beleef de trends op Hotel World

Beleef de trends op Hotel World

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

Wat zijn de trends op dit moment? Met een aantal Hotel World partners lichten we drie trends uit.

Funky Healthy op Horecava’s TrendLAB

Funky Healthy op Horecava’s TrendLAB

  • Door Horecava
  • |
  • 13-08-2019

TrendLAB bestaat uit 6 werelden, dit keer belichten we: Funky Healthy

Een diner dat is afgestemd op jouw genen

Een diner dat is afgestemd op jouw genen

  • Door Koppert Cress
  • |
  • 13-08-2019

Een diner dat volledig afgestemd is op jouw DNA hoe

Jack Bean brengt duurzaam eten naar een nieuw niveau

Jack Bean brengt duurzaam eten naar een nieuw niveau

  • Door Horecava
  • |
  • 13-08-2019

Met hun 100% plantaardige fast cuisine heeft Jack Bean zich tot doel gesteld om plantaardig eten meer mainstream te maken.

Start-up in the spotlight: Gigi Gelato

Start-up in the spotlight: Gigi Gelato

  • Door Horecava
  • |
  • 13-08-2019

Romig vegan fruitijs met een groente twist

De vraag van de bezoekers laat ik zien in concepten

De vraag van de bezoekers laat ik zien in concepten

  • Door Horecava
  • |
  • 13-08-2019

Interview Florentine Rijkmans Product Manager Horecava

Paddenstoelen de duurzame vleesvervangers

Paddenstoelen de duurzame vleesvervangers

  • Door Horecava
  • |
  • 12-08-2019

Interview Wouter Hassing; eigenaar paddenstoelenkwekerij Mycophilia

Trendrubriek van Entree Magazine:  5x verrassende cocktails

Trendrubriek van Entree Magazine: 5x verrassende cocktails

  • Door Entree Magazine
  • |
  • 12-08-2019

De 5 cocktails waarmee jij je gasten op een inspirerende manier verleidt

Samen vertellen we een verhaal

Samen vertellen we een verhaal

  • Door Horecava
  • |
  • 12-08-2019

Interview met Sales Consultant Horecava Isabel Rotermundt

10 tips op de perfecte (cocktail) bar in te richtingen

10 tips op de perfecte (cocktail) bar in te richtingen

  • Door Horecava
  • |
  • 12-08-2019

Bar verbouwen of een nieuwe neerzetten? Met deze 10 tips gaat dat zeker lukken!

Start-up in the spotlight: Braxzz

Start-up in the spotlight: Braxzz

  • Door Horecava
  • |
  • 12-08-2019

Stoere alcoholvrije bieren en de eerste 0.0 Porter

Better service is faster service

Better service is faster service

  • Door ISAAC company
  • |
  • 12-08-2019

Naast de randvoorwaarden zoals de werkomgeving, het productaanbod en de menukaart, speelt de bartender zelf ook een belangrijke rol in het rendement van de onderneming

“Hospitality vangt veel beter de lading”

“Hospitality vangt veel beter de lading”

  • Door Horecava
  • |
  • 12-08-2019

Interview met Chi-Ho Ta Barmanager bij Dr. Rotterdam en eigenaar Calaboose

Wundermart neemt Jutter Speijs over

Wundermart neemt Jutter Speijs over

  • Door Wundermart
  • |
  • 31-07-2019

Het netwerk van onbemande foodmarkets breidt zich verder uit

PostNL wil het beste foodnetwerk van de Benelux neerzetten

PostNL wil het beste foodnetwerk van de Benelux neerzetten

  • Door HORECAVA
  • |
  • 04-06-2019

Interview: Inspringen in de groeiende bezorgmarkt.

Nieuwe Event Operations Managers aan de slag

Nieuwe Event Operations Managers aan de slag

  • Door HORECAVA
  • |
  • 20-05-2019

Dubbelinterview nieuwe Event Operations Managers Horecava: Maaike en Lonneke over wie ze zijn, wat ze gaan doen en waar ze blij van worden.

Onderzoek Nationale Fairtrade Week

Onderzoek Nationale Fairtrade Week

  • Door Foodservice Denktank
  • |
  • 13-05-2019

Foodservice Denktank onderzoek: de mening over de Nationale Fairtrade Week en het gebruik van keurmerken in het algemeen

Marketing Breakfast Club was groot succes

Marketing Breakfast Club was groot succes

  • Door HORECAVA
  • |
  • 08-05-2019

Een terugblik op de Marketing Breakfast Club: het ontbijt voor marketeers op de Horecava

Hotspots, concepten, design, food & drinks in Antwerpen

Hotspots, concepten, design, food & drinks in Antwerpen

  • Door Horecava
  • |
  • 07-05-2019

Succesvolle eerste Horecava Tour is een feit; een sfeerverslag

Leg het trendboek naast je neer

Leg het trendboek naast je neer

  • Door Horecava
  • |
  • 07-05-2019

Video: horecaconceptontwikkelaar Roland van Balen van De Spijsbereiders vertelt...

Het belang van trendonderzoek

Het belang van trendonderzoek

  • Door Horecava
  • |
  • 07-05-2019

Interview: Trends in de Food & Beverage door Conceptional

FoodStory: laat je menukaart leven met augumented reality

FoodStory: laat je menukaart leven met augumented reality

  • Door Horecava
  • |
  • 07-05-2019

Start-up in the spotlight: Foodstory. Elke maand een andere start-up in de foodservice branche

Bouwen aan een duurzame samenwerking

Bouwen aan een duurzame samenwerking

  • Door Horecava
  • |
  • 07-05-2019

Interview: Lucas Knijn, Senior Sales Consultant Horecava over zijn drijfveren, uitdagingen, sterke koffie en het Horecava team.

Sfeerverhogende apparaten, ja ze bestaan!

Sfeerverhogende apparaten, ja ze bestaan!

  • Door Grootkeuken.nl
  • |
  • 07-05-2019

Grootkeuken.nl, verbindt experts en klanten op een onafhankelijk kennisplatform

Horecaconcepten die werken

Horecaconcepten die werken

  • Door Horecava
  • |
  • 12-04-2019

Interview: projectontwikkelaar Debuut: 'Voor succes moet je dichtbij jezelf blijven.'

Win-win: verlaag je energiekosten én verduurzaam!

Win-win: verlaag je energiekosten én verduurzaam!

  • Door ENGIE
  • |
  • 30-01-2019

Ga direct aan de slag en bespaar op je energiekosten!

Aandacht voor je gasten én het milieu

Aandacht voor je gasten én het milieu

  • Door ENGIE
  • |
  • 02-01-2019

7 tips om duurzaam te ondernemen.

Ondernemers aan de slag met energie

Ondernemers aan de slag met energie

  • Door ENGIE
  • |
  • 01-01-2019

Whitepaper met 7 tips voor ondernemers om vandaag al aan de slag te gaan met energie.

TUUCI’s MAX Cantilever

TUUCI’s MAX Cantilever

  • Door TUUCI
  • |
  • 31-12-2018

TUUCI’s MAX Cantilever nieuwste staaltje techniek.

Interview: Chef kok Han Ji: ‘We zoeken voor Oost en West één taal.’

Interview: Chef kok Han Ji: ‘We zoeken voor Oost en West één taal.’

  • Door Horecava
  • |
  • 20-12-2018

Chef Han Ji over de Aziatische keuken en de opening op de Horecava.

De voetafdruk zo laag mogelijk houden

De voetafdruk zo laag mogelijk houden

  • Door Horecava
  • |
  • 19-12-2018

Bierbrouweij Gulpener gelooft oprecht in duurzaamheid.

Slimme camera registreert voedselverlies in afvalbak

Slimme camera registreert voedselverlies in afvalbak

  • Door Horecava
  • |
  • 19-12-2018

Start-up Zero Food waste gaat de strijd tegen voedsel verspilling in de horeca aan.

Horeca Living Lab: the Green House in Utrecht

Horeca Living Lab: the Green House in Utrecht

  • Door Horecava
  • |
  • 19-12-2018

Restaurantconcept The Green House gaat voor circulariteit en een heldere ambitie.

BIJzondere samenwerking voor behoud Nederlandse Bij

BIJzondere samenwerking voor behoud Nederlandse Bij

  • Door Horecava
  • |
  • 18-12-2018

AKE-Ideal NordCap zet nieuwe maatstaf voor duurzaamheid

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e keer vakwedstrijden

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e keer vakwedstrijden

  • Door Horecava
  • |
  • 11-12-2018

35ste Jaargang van De Lekkerste Wedstrijden met nieuwe wedstrijden in het Fast Casual segment.

Krokante frites, ook als het bezorgd wordt

Krokante frites, ook als het bezorgd wordt

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Zonder zorgen goede kwaliteit frites laten bezorgen.

Geblokte paprika om te vullen

Geblokte paprika om te vullen

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Alleen vis van eigen bodem

Alleen vis van eigen bodem

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Patiënten verleiden met eten op maat

Patiënten verleiden met eten op maat

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Gezonder & duurzamer

Gezonder & duurzamer

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Mening van Horeca helden gevraagd!

Mening van Horeca helden gevraagd!

  • Door Horecava
  • |
  • 12-11-2018

PROEF DE TOEKOMST

PROEF DE TOEKOMST

  • Door Horecava
  • |
  • 08-11-2018

Winnaar koffie top 100; koffie voor de echte fijnproever

Winnaar koffie top 100; koffie voor de echte fijnproever

  • Door Horecava
  • |
  • 25-10-2018

Espresso: wereldwijd favoriet en het symbool van de Italiaanse stijl

Espresso: wereldwijd favoriet en het symbool van de Italiaanse stijl

  • Door horecava
  • |
  • 25-10-2018

Koffie en oesters

Koffie en oesters

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Een goede bak koffie, en daarbij duurzaam

Een goede bak koffie, en daarbij duurzaam

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Cultcha Kombucha: de eerste Nederlandse Kombucha brouwerij

Cultcha Kombucha: de eerste Nederlandse Kombucha brouwerij

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Voel de verbinding met de Koeckebackers

Voel de verbinding met de Koeckebackers

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Terug naar de basis met Bakery Institute

Terug naar de basis met Bakery Institute

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Trendalert: de mogelijkheden zijn eindeloos

Trendalert: de mogelijkheden zijn eindeloos

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Horecava Innovation Award dé springplank naar succes Wat wordt de innovatie van 2018?

Horecava Innovation Award dé springplank naar succes Wat wordt de innovatie van 2018?

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Hotel QO: ontworpen om een positieve impact op de wereld te creëren

Hotel QO: ontworpen om een positieve impact op de wereld te creëren

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Groen, groener, groenst op de hoteldaken

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Vanuit een ander perspectief ondernemen

Vanuit een ander perspectief ondernemen

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Beleef hotel Jakarta Amsterdam

Beleef hotel Jakarta Amsterdam

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Hospitality: verwachtingen begrijpen en optimaal invullen

Hospitality: verwachtingen begrijpen en optimaal invullen

  • Door Horecava
  • |
  • 11-07-2018

Horecava en Q&A introduceren 'Foodservice Award'

Horecava en Q&A introduceren 'Foodservice Award'

  • Door Horecava
  • |
  • 10-07-2018

Het verschil maken met vers, ambachtelijk ijs

Het verschil maken met vers, ambachtelijk ijs

  • Door Horecava
  • |
  • 10-07-2018

Alles draait om de ervaring

Alles draait om de ervaring

  • Door Horecava
  • |
  • 09-07-2018

Er is altijd wel wat te beleven in strandpaviljoen 't Badhuys!

Er is altijd wel wat te beleven in strandpaviljoen 't Badhuys!

  • Door Horecava
  • |
  • 09-07-2018

De ambitie van Thuisbezorgd.nl

De ambitie van Thuisbezorgd.nl

  • Door Horecava
  • |
  • 18-06-2018

Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland speelt in op toekomst

Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland speelt in op toekomst

  • Door Horecava
  • |
  • 18-06-2018

Places to be creëren waar mensen zich prettig voelen

Places to be creëren waar mensen zich prettig voelen

  • Door HMSHost
  • |
  • 05-06-2018

Data gebruiken om restaurant én gast verder te helpen

Data gebruiken om restaurant én gast verder te helpen

  • Door Foodora
  • |
  • 05-06-2018

Duurzaamheid op Horecava

BRAM'S Gourmet Frites – Passie voor PATAT

BRAM'S Gourmet Frites – Passie voor PATAT

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

De Verspillingsfabriek - Van verspilling naar soep

De Verspillingsfabriek - Van verspilling naar soep

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

De Pizzabakkers – Goede pizza’s en prosecco

De Pizzabakkers – Goede pizza’s en prosecco

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

Een eerste indruk als visitekaartje

Een eerste indruk als visitekaartje

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

Innovatie is top of mind bij Food Truck Company

Innovatie is top of mind bij Food Truck Company

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

Trends in de leisure branche

Trends in de leisure branche

  • Door Horecava
  • |
  • 15-03-2018

De recreatiesector is volop aan het veranderen. Soms verloopt dat geleidelijk, soms overvallen veranderingen de sector, vooral als ze vanuit de technologiesector komen. Pretwerk.nl publiceert dagelijks het recreatieve nieuws en ziet onder andere de volgende trends in de wereld van de vrije tijd.

Maak uw onderneming tijdelijk kindvriendelijk

Maak uw onderneming tijdelijk kindvriendelijk

  • Door Horecava
  • |
  • 15-03-2018

Kinderopvang op locatie met Tante Marloes neem de zorg uit handen. Zo heeft iedereen een leuke tijd.

Yes we care, inspiratie op het snijvlak

Yes we care, inspiratie op het snijvlak

  • Door Horecava
  • |
  • 15-03-2018

Woensdagochtend 10 januari; de Horecava is halverwege. Voor standhouders en bemanning begint het al te wennen. Willekeurige beursburen slaan elkaar op de schouders als oude bekenden.

Horecava 2018 it's a wrap

Startup Kaplock aan het woord

Startup Kaplock aan het woord

  • Door Horecava
  • |
  • 15-03-2018

Jas veilig aan de haak. Ook in 2018 maakt Scoops weer een serie over de personen achter jonge start-ups. Op Horecava 2018 stonden ze in de start-up lane, naast het Innovation & TrendLAB. Wat beweegt hen? Hoe hebben ze hun idee in de markt weten te zetten?

Vegetarische Restaurantweek van 5 - 11 maart

Vegetarische Restaurantweek van 5 - 11 maart

  • Door Horecava
  • |
  • 01-03-2018

Han Ji en Julius Jaspers over de moderne Aziatische keuken

Gezond eten

Trends in de Leisure branche

Trends in de Leisure branche

  • Door Wouter Jonker
  • |
  • 22-01-2018

5 vragen aan... Smartcuisine by Global-E

5 vragen aan... Smartcuisine by Global-E

  • Door Horecava
  • |
  • 22-01-2018

5 vragen aan… Meiko

5 vragen aan… Meiko

  • Door Horecava
  • |
  • 22-01-2018

Zo zorg je voor meer Instagramposts over je restaurant

Zo zorg je voor meer Instagramposts over je restaurant

  • Door Horecava
  • |
  • 22-01-2018

Meet the chefs van The Chefsclub Amsterdam

Meet the chefs van The Chefsclub Amsterdam

  • Door Horecava
  • |
  • 22-01-2018

Horecava 2018 Dag 4

Horecava 2018: bezoeker waardeert blik op de toekomst

Horecava 2018: bezoeker waardeert blik op de toekomst

  • Door Horecava
  • |
  • 11-01-2018

Finalisten voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18 bekend

Finalisten voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18 bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 11-01-2018

Horecava Dranken

Horecava Bakery

Horecava 2018 Dag 3

Lekkerste wafel komt uit Holland

Lekkerste wafel komt uit Holland

  • Door Horecava
  • |
  • 11-01-2018

Lekkerste Broodje Anders is voor Duijndam

Lekkerste Broodje Anders is voor Duijndam

  • Door Horecava
  • |
  • 11-01-2018

Restaurant De Loohoeve wint HANOS Gouden Koksmuts 2018

Restaurant De Loohoeve wint HANOS Gouden Koksmuts 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 10-01-2018

Lekkerste Broodje On the Move is voor Hamouchi.

Lekkerste Broodje On the Move is voor Hamouchi.

  • Door Horecava
  • |
  • 10-01-2018

Horecava Technologie

Horecava Circulariteit

Horecava 2018 Dag 2

Zilte Zoen Lekkerste Maaltijdsalade.

Zilte Zoen Lekkerste Maaltijdsalade.

  • Door Horecava
  • |
  • 10-01-2018

Biermans maakt Lekkerste Broodje Catering

Biermans maakt Lekkerste Broodje Catering

  • Door Horecava
  • |
  • 10-01-2018

De Nederlanden* wint NK Leermeester-Leerling 2018

De Nederlanden* wint NK Leermeester-Leerling 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 10-01-2018

Horecava Identity

Horecava Third Place

Horecava 2018 Dag 1

Berry Wagenaar maakt Lekkerste Broodje Horeca van Nederland.

Berry Wagenaar maakt Lekkerste Broodje Horeca van Nederland.

  • Door Horecava
  • |
  • 09-01-2018

Laurentz Craane maakt Lekkerste Hamburger Finest van Nederland

Laurentz Craane maakt Lekkerste Hamburger Finest van Nederland

  • Door Horecava
  • |
  • 09-01-2018

Bas Wigant maakt Lekkerste Hotdog van Nederland

Bas Wigant maakt Lekkerste Hotdog van Nederland

  • Door Horecava
  • |
  • 08-01-2018

Duurzame kweekvis, vervanger voor tonijn,  wint Horecava Innovation Award 2018

Duurzame kweekvis, vervanger voor tonijn, wint Horecava Innovation Award 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 08-01-2018

Toekomsttrends op Horecava 2018: van wormenhotel tot Google Food

Toekomsttrends op Horecava 2018: van wormenhotel tot Google Food

  • Door Horecava
  • |
  • 08-01-2018

"De nieuwste cocktail trends"

YPED klaar voor de nieuwe generatie

YPED klaar voor de nieuwe generatie

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

Gastbeleving anno nu

Gastbeleving anno nu

  • Door Wouter Verkerk
  • |
  • 29-12-2017

5 vragen aan... Stobag

5 vragen aan... Stobag

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

5 vragen aan… HTC Advies

5 vragen aan… HTC Advies

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

5 vragen aan… Heineken

5 vragen aan… Heineken

  • Door Horeacava
  • |
  • 29-12-2017

Alleen wie kiest, heeft succes

Alleen wie kiest, heeft succes

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

Hoe verleid je je gast? – Deel 2

Hoe verleid je je gast? – Deel 2

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

De toekomst is foodservice

De toekomst is foodservice

  • Door Steffen van Beek
  • |
  • 29-12-2017

Amsterdam Cocktail Week

Amsterdam Cocktail Week

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

Steun Voedselonderwijs

Steun Voedselonderwijs

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

"Heinz Reitbauer op Horecava 2018…"

In Memoriam - Edwin Takens

In Memoriam - Edwin Takens

  • Door Horecava
  • |
  • 21-12-2017

Drie pop-up restaurants op Horecava 2018

Drie pop-up restaurants op Horecava 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 18-12-2017

Past een barbecue ook in jouw restaurant?

Past een barbecue ook in jouw restaurant?

  • Door Horecava
  • |
  • 15-12-2017

Maar liefst negen genomineerden voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18

Maar liefst negen genomineerden voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18

  • Door Horecava
  • |
  • 12-12-2017

Bellavita Expo kondigt sterren line-up aan op Horecava 2018

Bellavita Expo kondigt sterren line-up aan op Horecava 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 07-12-2017

Nieuw: IJsvak op do 11 jan, vakwedstrijden van het Ambachtelijke IJscentrum.

Nieuw: IJsvak op do 11 jan, vakwedstrijden van het Ambachtelijke IJscentrum.

  • Door Horecava
  • |
  • 06-12-2017

Nieuw op Horecava 2018: de Pop Up Bar Experience

Nieuw op Horecava 2018: de Pop Up Bar Experience

  • Door Horecava
  • |
  • 01-12-2017

5 vragen aan.. Yaron Mertens van Vrumona

5 vragen aan.. Yaron Mertens van Vrumona

  • Door Horecava
  • |
  • 27-11-2017

5 vragen aan.. Steven Bekker van Maxivers

5 vragen aan.. Steven Bekker van Maxivers

  • Door Horecava
  • |
  • 27-11-2017

Voorproefje van de toekomst in het Innovation & Trendlab

Voorproefje van de toekomst in het Innovation & Trendlab

  • Door Horecava
  • |
  • 27-11-2017

Ode aan de kikkererwt

Ode aan de kikkererwt

  • Door Puck Kerkhoven
  • |
  • 27-11-2017

Trends op gebied van koffie

Trends op gebied van koffie

  • Door Horecava
  • |
  • 23-11-2017

Hoe verleid je je gast?

Hoe verleid je je gast?

  • Door Horecava
  • |
  • 23-11-2017

Pas op, hot: de opmars van koffie-to-go en andere feiten uit het Nationaal Horeca Onderzoek 2017-2018

Pas op, hot: de opmars van koffie-to-go en andere feiten uit het Nationaal Horeca Onderzoek 2017-2018

  • Door Horecava
  • |
  • 22-11-2017

Topsprekers tijdens Innovation & Trend Seminar Horecava 2018

Topsprekers tijdens Innovation & Trend Seminar Horecava 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 20-11-2017

Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend

Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 14-11-2017

Horecava 2018: Deelnemers HANOS Gouden Koksmuts bekend

Horecava 2018: Deelnemers HANOS Gouden Koksmuts bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 31-10-2017

5 vragen aan Hayk Simons, jury voorzitter van de Horecava Innovation Award

5 vragen aan Hayk Simons, jury voorzitter van de Horecava Innovation Award

  • Door Horecava
  • |
  • 26-10-2017

Klaar voor het snuffel etiket?

Klaar voor het snuffel etiket?

  • Door Puck Kerkhoven
  • |
  • 20-10-2017

4 Trends centraal op InnovationLAB: Identiteit

4 Trends centraal op InnovationLAB: Identiteit

  • Door Horecava
  • |
  • 20-10-2017

Foodprofessional of the year

Foodprofessional of the year

  • Door Horecava
  • |
  • 20-10-2017

Italiaans genieten tijdens de Horecava

Italiaans genieten tijdens de Horecava

  • Door Horecava
  • |
  • 20-10-2017

De inschrijving voor de jaarlijkse Lekkerste Wedstrijden is geopend! Nieuw: Lekkerste Broodje Hotdog

De inschrijving voor de jaarlijkse Lekkerste Wedstrijden is geopend! Nieuw: Lekkerste Broodje Hotdog

  • Door Horecava
  • |
  • 16-10-2017

5 vragen aan…  Instock, winnaars Karel de Vos Duurzaamheid Awards.

5 vragen aan… Instock, winnaars Karel de Vos Duurzaamheid Awards.

  • Door Horecava
  • |
  • 13-10-2017

InnovationLAB: Rob Schreuter aan het woord

InnovationLAB: Rob Schreuter aan het woord

  • Door Horecava
  • |
  • 29-09-2017

InnovationLAB: Joshua Winnen aan het woord

InnovationLAB: Joshua Winnen aan het woord

  • Door Horecava
  • |
  • 29-09-2017

Massaal aan de Haggis

Massaal aan de Haggis

  • Door Puck Kerkhoven
  • |
  • 27-09-2017

4 trends centraal op InnovationLAB

4 trends centraal op InnovationLAB

  • Door Horecava
  • |
  • 27-09-2017

Ballen en burgers van bonen

Ballen en burgers van bonen

  • Door Horecava
  • |
  • 27-09-2017

Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst op de Horecava

Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst op de Horecava

  • Door Horecava
  • |
  • 12-09-2017

Inschrijving NK voor Leermeester-Leerling en voor Jonge Koks geopend

Inschrijving NK voor Leermeester-Leerling en voor Jonge Koks geopend

  • Door Horecava
  • |
  • 08-09-2017

Nieuw op Horecava: ‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2018

Nieuw op Horecava: ‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 08-09-2017

Winnend concept Nationale RestaurantPITCH bekend

Winnend concept Nationale RestaurantPITCH bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 04-09-2017

Beste leerbedrijf Horeca

Beste leerbedrijf Horeca

  • Door Horecava
  • |
  • 07-08-2017

Startup aan het woord: Brouwerij Zuidt

Startup aan het woord: Brouwerij Zuidt

  • Door Horecava
  • |
  • 07-08-2017

5 finalisten Nationale RestaurantPITCH bekend

5 finalisten Nationale RestaurantPITCH bekend

  • Door Horecava
  • |
  • 07-08-2017

InnovationLAB tijdens Horecava 2018

InnovationLAB tijdens Horecava 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 18-07-2017

Inschrijving Horecava Innovation Award 2018 geopend

Inschrijving Horecava Innovation Award 2018 geopend

  • Door Horecava
  • |
  • 05-07-2017

HANOS Gouden Koksmuts

HANOS Gouden Koksmuts

  • Door Horecava
  • |
  • 18-05-2017

Wil jij je eigen restaurant?

Wil jij je eigen restaurant?

  • Door Horecava
  • |
  • 08-05-2017

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

  • Door Horecava
  • |
  • 01-05-2017

Exposeren op Horecava 2018

Exposeren op Horecava 2018

  • Door Horecava
  • |
  • 01-05-2017

Zoetzure bonensalade

Zoetzure bonensalade

  • Door Tjitze van der Dam
  • |
  • 25-04-2017

Digitale horecatraining

Digitale horecatraining

  • Door Jochem Verheul - HorecaHero
  • |
  • 23-04-2017

Leven in de brouwerij

Leven in de brouwerij

  • Door Puck Kerkhoven - culinair journalist
  • |
  • 23-04-2017

Online horeca marktplaats

Online horeca marktplaats

  • Door Colin Westerwoudt - TIPPR
  • |
  • 23-04-2017

Framboosdessert

Framboosdessert

  • Door Lyotta Hillen
  • |
  • 23-04-2017

Highlights Horecava 2017

Exposanten over hun deelname

InnovationLAB

HorecavaTV

HorecavaTV

  • Door Horecava
  • |
  • 01-03-2017

Beleef de Horecava vanaf uw smartphone, achter de computer, thuis of op het werk. Met HorecavaTV geniet u online van alles wat de Horecava te bieden heeft via horecava.nl.

Horecava 2017: foodsector klaar voor de toekomst

Horecava 2017: foodsector klaar voor de toekomst

  • Door Horecava
  • |
  • 11-01-2017

Winnaar HIA 2017

Winnaar HIA 2017

  • Door Horecava
  • |
  • 08-01-2017

Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2017 is een speciaal bier, gebrouwen met lokaal opgevangen en gefilterd regenwater; Hemelswater: Code Blond van Hemelswater uit Amsterdam.

Winnaar Gouden Koksmuts aan het woord

Winnaar Gouden Koksmuts aan het woord

  • Door Emiel Kwekkeboom - Sr. sous-chef restaurant La Rive
  • |
  • 07-01-2017

Dé topper van het NK voor Koks is de HANOS Gouden Koksmuts, een teamwedstrijd voor brigades van toprestaurants met een SVH Meesterkok en/of sterrenkok aan het roer. Het team van restaurant La Rive – Emiel Kwekkeboom, Marco Geurts en Jules Wiringa – ging op Horecava 2017 met de hoogste eer strijken.

Dirty Chai Latte

Dirty Chai Latte

  • Door Lattiz
  • |
  • 14-12-2016

Bekijk hier de receptuur van een heerlijke dirty chai latte.

Karamel latte macchiato

Karamel latte macchiato

  • Door Lattiz
  • |
  • 14-12-2016

Bekijk hier de receptuur van een heerlijke karamel latte macchiato.

8 segmenten vol trends en beleving

8 segmenten vol trends en beleving

  • Door Horecava
  • |
  • 05-12-2016

Coconut Woman

Coconut Woman

  • Door R&D Food Revolution
  • |
  • 16-06-2016

Het populairste gerecht op Sweet Emotions was de Coconut Woman. Dit dessert werd geserveerd in een kokosnoot, met daarop een koptelefoon bevestigd. Tijdens het eten hoorde je de eerst de geluiden van het bos waarin je je bevond, en daarna een bijpassende tropische song. De kunst van een waanzinnig dessert is dat het al je zintuigen en emoties prikkelt: je ziet, je hoort, je voelt, je ruikt en je proeft. Een ware belevenis.

Sherry Goose

Sherry Goose

  • Door R&D Food Revolution
  • |
  • 16-06-2016

Gin blijft een trend, maar ook dranken als vodka en vermouth zijn sterk in opkomst. Het cocktailschuim van R&D Food Revolution, dat in de cocktailbar van Sweet Emotions op de cocktail werd gespoten, is nu ook verkrijgbaar in de smaken Sangria, Gin en Vodka. Het schuim speelt helemaal in op de trend om een cocktail nog wat specialer te maken en de gast te verrassen. Dit Cocktail-Foam is toegepast in de Sherry Goose.

Tapenade van linzen

Tapenade van linzen

  • Door Luc Kusters, Bolenius
  • |
  • 11-04-2016

Bekijk hier de receptuur van een heerlijke tapenade van linzen.

Zoete aardappel chip met bruine bonen ganache

Zoete aardappel chip met bruine bonen ganache

  • Door Luc Kusters, Bolenius
  • |
  • 11-04-2016

Bonen hebben soms te maken met een stoffig imago. Een verrassende presentatie doet wonderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zoete aardappelchip met bruine bonen ganache. Hierbij de receptuur.

Bonenspreads

Bonenspreads

  • Door Luc Kusters, Bolenius
  • |
  • 10-04-2016

Spreads van bonen! Door de grote eindeloze variatie in kleur en smaak zijn bonenspreads ideaal als dip voor groenten, als broodbeleg of op een crostini.