Win-win: verlaag je energiekosten én verduurzaam!
- Door ENGIE
- |
- 30-01-2019
Ga direct aan de slag en bespaar op je energiekosten!
Chef kok Han Ji opent Aziatisch paviljoen: ‘We zoeken voor Oost en West één taal.’
- Door Horecava
- |
- 20-12-2018
Bijzonder duurzame samenwerking
- Door Horecava
- |
- 19-12-2018
De voetafdruk zo laag mogelijk houden
- Door Horecava
- |
- 19-12-2018
Slimme camera registreert voedselverlies in afvalbak
- Door Horecava
- |
- 19-12-2018
Horeca Living Lab: the Green House in Utrecht
- Door Horecava
- |
- 19-12-2018
Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e keer vakwedstrijden
- Door Horecava
- |
- 11-12-2018
Alleen vis van eigen bodem
- Door Horecava
- |
- 15-11-2018
Mening van Horeca helden gevraagd!
- Door Horecava
- |
- 12-11-2018
PROEF DE TOEKOMST
- Door Horecava
- |
- 08-11-2018
Espresso: wereldwijd favoriet en het symbool van de Italiaanse stijl
- Door horecava
- |
- 25-10-2018
Koffie en oesters
- Door Horecava
- |
- 15-10-2018
Een goede bak koffie, en daarbij duurzaam
- Door Horecava
- |
- 15-10-2018
Voel de verbinding met de Koeckebackers
- Door Horecava
- |
- 15-10-2018
Horecava Innovation Award dé springplank naar succes Wat wordt de innovatie van 2018?
- Door Horecava
- |
- 25-09-2018
De Pizzabakkers – Goede pizza’s en prosecco
- Door Horecava
- |
- 22-05-2018
Trends in de leisure branche
- Door Horecava
- |
- 15-03-2018
De recreatiesector is volop aan het veranderen. Soms verloopt dat geleidelijk, soms overvallen veranderingen de sector, vooral als ze vanuit de technologiesector komen. Pretwerk.nl publiceert dagelijks het recreatieve nieuws en ziet onder andere de volgende trends in de wereld van de vrije tijd.
Maak uw onderneming tijdelijk kindvriendelijk
- Door Horecava
- |
- 15-03-2018
Kinderopvang op locatie met Tante Marloes neem de zorg uit handen. Zo heeft iedereen een leuke tijd.
Yes we care, inspiratie op het snijvlak
- Door Horecava
- |
- 15-03-2018
Woensdagochtend 10 januari; de Horecava is halverwege. Voor standhouders en bemanning begint het al te wennen. Willekeurige beursburen slaan elkaar op de schouders als oude bekenden.
Startup Kaplock aan het woord
- Door Horecava
- |
- 15-03-2018
Jas veilig aan de haak. Ook in 2018 maakt Scoops weer een serie over de personen achter jonge start-ups. Op Horecava 2018 stonden ze in de start-up lane, naast het Innovation & TrendLAB. Wat beweegt hen? Hoe hebben ze hun idee in de markt weten te zetten?
Vegetarische Restaurantweek van 5 - 11 maart
- Door Horecava
- |
- 01-03-2018
Trends in de Leisure branche
- Door Wouter Jonker
- |
- 22-01-2018
Zo zorg je voor meer Instagramposts over je restaurant
- Door Horecava
- |
- 22-01-2018
Meet the chefs van The Chefsclub Amsterdam
- Door Horecava
- |
- 22-01-2018
Horecava 2018: bezoeker waardeert blik op de toekomst
- Door Horecava
- |
- 11-01-2018
Finalisten voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18 bekend
- Door Horecava
- |
- 11-01-2018
Lekkerste wafel komt uit Holland
- Door Horecava
- |
- 11-01-2018
Duurzame kweekvis, vervanger voor tonijn, wint Horecava Innovation Award 2018
- Door Horecava
- |
- 08-01-2018
YPED klaar voor de nieuwe generatie
- Door Horecava
- |
- 29-12-2017
Gastbeleving anno nu
- Door Wouter Verkerk
- |
- 29-12-2017
Hoe verleid je je gast? – Deel 2
- Door Horecava
- |
- 29-12-2017
De toekomst is foodservice
- Door Steffen van Beek
- |
- 29-12-2017
Maar liefst negen genomineerden voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18
- Door Horecava
- |
- 12-12-2017
Nieuw: IJsvak op do 11 jan, vakwedstrijden van het Ambachtelijke IJscentrum.
- Door Horecava
- |
- 06-12-2017
Ode aan de kikkererwt
- Door Puck Kerkhoven
- |
- 27-11-2017
Trends op gebied van koffie
- Door Horecava
- |
- 23-11-2017
Pas op, hot: de opmars van koffie-to-go en andere feiten uit het Nationaal Horeca Onderzoek 2017-2018
- Door Horecava
- |
- 22-11-2017
Horecava 2018: Deelnemers HANOS Gouden Koksmuts bekend
- Door Horecava
- |
- 31-10-2017
5 vragen aan Hayk Simons, jury voorzitter van de Horecava Innovation Award
- Door Horecava
- |
- 26-10-2017
De inschrijving voor de jaarlijkse Lekkerste Wedstrijden is geopend! Nieuw: Lekkerste Broodje Hotdog
- Door Horecava
- |
- 16-10-2017
Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst op de Horecava
- Door Horecava
- |
- 12-09-2017
HANOS Gouden Koksmuts
- Door Horecava
- |
- 18-05-2017
Wil jij je eigen restaurant?
- Door Horecava
- |
- 08-05-2017
Blijf op de hoogte
- Door Horecava
- |
- 01-05-2017
Exposeren op Horecava 2018
- Door Horecava
- |
- 01-05-2017
Zoetzure bonensalade
- Door Tjitze van der Dam
- |
- 25-04-2017
Framboosdessert
- Door Lyotta Hillen
- |
- 23-04-2017
Digitale horecatraining
- Door Jochem Verheul - HorecaHero
- |
- 23-04-2017
Leven in de brouwerij
- Door Puck Kerkhoven - culinair journalist
- |
- 23-04-2017
Online horeca marktplaats
- Door Colin Westerwoudt - TIPPR
- |
- 23-04-2017
HorecavaTV
- Door Horecava
- |
- 01-03-2017
Beleef de Horecava vanaf uw smartphone, achter de computer, thuis of op het werk. Met HorecavaTV geniet u online van alles wat de Horecava te bieden heeft via horecava.nl.
Winnaar HIA 2017
- Door Horecava
- |
- 08-01-2017
Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2017 is een speciaal bier, gebrouwen met lokaal opgevangen en gefilterd regenwater; Hemelswater: Code Blond van Hemelswater uit Amsterdam.
Winnaar Gouden Koksmuts aan het woord
- Door Emiel Kwekkeboom - Sr. sous-chef restaurant La Rive
- |
- 07-01-2017
Dé topper van het NK voor Koks is de HANOS Gouden Koksmuts, een teamwedstrijd voor brigades van toprestaurants met een SVH Meesterkok en/of sterrenkok aan het roer. Het team van restaurant La Rive – Emiel Kwekkeboom, Marco Geurts en Jules Wiringa – ging op Horecava 2017 met de hoogste eer strijken.
Dirty Chai Latte
- Door Lattiz
- |
- 14-12-2016
Bekijk hier de receptuur van een heerlijke dirty chai latte.
Karamel latte macchiato
- Door Lattiz
- |
- 14-12-2016
Bekijk hier de receptuur van een heerlijke karamel latte macchiato.
8 segmenten vol trends en beleving
- Door Horecava
- |
- 05-12-2016
Coconut Woman
- Door R&D Food Revolution
- |
- 16-06-2016
Het populairste gerecht op Sweet Emotions was de Coconut Woman. Dit dessert werd geserveerd in een kokosnoot, met daarop een koptelefoon bevestigd. Tijdens het eten hoorde je de eerst de geluiden van het bos waarin je je bevond, en daarna een bijpassende tropische song. De kunst van een waanzinnig dessert is dat het al je zintuigen en emoties prikkelt: je ziet, je hoort, je voelt, je ruikt en je proeft. Een ware belevenis.
Sherry Goose
- Door R&D Food Revolution
- |
- 16-06-2016
Gin blijft een trend, maar ook dranken als vodka en vermouth zijn sterk in opkomst. Het cocktailschuim van R&D Food Revolution, dat in de cocktailbar van Sweet Emotions op de cocktail werd gespoten, is nu ook verkrijgbaar in de smaken Sangria, Gin en Vodka. Het schuim speelt helemaal in op de trend om een cocktail nog wat specialer te maken en de gast te verrassen. Dit Cocktail-Foam is toegepast in de Sherry Goose.
Tapenade van linzen
- Door Luc Kusters, Bolenius
- |
- 11-04-2016
Bekijk hier de receptuur van een heerlijke tapenade van linzen.
Zoete aardappel chip met bruine bonen ganache
- Door Luc Kusters, Bolenius
- |
- 11-04-2016
Bonen hebben soms te maken met een stoffig imago. Een verrassende presentatie doet wonderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zoete aardappelchip met bruine bonen ganache. Hierbij de receptuur.
Bonenspreads
- Door Luc Kusters, Bolenius
- |
- 10-04-2016
Spreads van bonen! Door de grote eindeloze variatie in kleur en smaak zijn bonenspreads ideaal als dip voor groenten, als broodbeleg of op een crostini.