Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche, door de branche en over de branche vind je hier.


Wedstrijden
Finalisten Taco Top10 bekendgemaakt!

Dit najaar ging Santa Maria op zoek naar de horecaondernemer met de allerlekkerste taco van Nederland. De taco wint aan populariteit en dat bleek uit de inzendingen. Tientallen horecaondernemers stuurden hun inzending in voor deze Taco Top10, voorzien van hun motivatie en een foto van hun lekkerste taco. De 10 finalisten zijn bekendgemaakt

Algemeen Nieuws
Teken jij ook de #BlackMonday petitie?

Zoals iedereen weet heeft de branche het zwaar. Met keer op keer maatregelen die de horeca gedeeltelijk of volledig verplichten te sluiten. De reserves van horecaondernemers raken op, de steunmaatregelen zijn onvoldoende en de toekomst onzeker. Koninklijke Horeca Nederland heeft daarom een petitie gestart om de overheid duidelijk te maken dat het zo niet meer langer kan.

Trends
Entree Magazine: ontdek vier nieuwe hotspots om straks naar uit te kijken!

We kunnen niet wachten om weer te genieten van de horeca. Entree Magazine tipt 5 hotspots die het zeker waard zijn om straks te bezoeken!

Beursnieuws
Marketing Breakfast Club terugblik

Wauw! Met de Marketing Breakfast Club zijn we 2022 goed afgetrapt waarbij het thema 'Radicale Transparantie' werd uitgelicht in een online uitzending. We kunnen terugblikken op een succesvolle editie met de inspirerende sprekers Danielle Braun dr., Corporate Antropoloog, Michel Scholte, Minister van de Nieuwe Economie en Volkert Engelsman, CEO van Eosta BV / Nature & More.

Ondernemerschap
Beschermd: Trending Topics 2022 is uit!

Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

Duurzaamheid
Hoe verduurzaam je jouw menukaart?

Steeds meer consumenten willen actief iets doen aan de huidige milieuproblemen. Je kunt hierop inspelen door je menukaart te verduurzamen. Maar welke voedingsmiddelen zijn nu echt duurzaam? Deze vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden omdat er zoveel verschillende factoren meespelen. Alle fases van een product, van het telen of fokken van voedsel tot de verwerking van het restafval, bepalen mede de uiteindelijke impact op het milieu. In dit artikel geven we een aantal tips waar je op kunt letten bij het inkopen van voedsel.

Wedstrijden
Genomineerden van de ‘Foodservice Award 2022’ verkiezing zijn bekend!

De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2022’ verkiezing zijn bekend! Twintig foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. Tijdens deze bijzondere editie, waarbij de meeste deelnemers (gedeeltelijk) gesloten zijn geweest, is er meer dan 21.000 keer gestemd. De verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava en werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd.

Nieuwsberichten
Vertrouwde kwaliteit, nieuw jasje!

Bieze introduceert met Bieze Professional een herkenbaar gezicht voor foodprofessionals met oog voor kwaliteit en behoefte aan gemak. Nu voorzien...

Nieuwsberichten
Vernieuwde, duurzame reinigingsdoek van Tork helpt horeca

COVID-19 heeft het werk van horecaondernemers grondig door elkaar geschud. Restaurants, cafés en hotels moeten zich continu aanpassen. Hiernaast wordt...

Scoops Inspiratie
Nieuwe no & low drankenbeurs NABLAB 1 jaar uitgesteld naar April 2023

Initiatiefnemers RAI Amsterdam en Servicecentre4Hospitality hebben deze week besloten het geplande event NABLAB met één jaar uit te stellen. De aanvankelijk op 4 en 5 april geplande vakbeurs zou het eerste Europese evenement voor professionals met 100% focus op “no & low alcoholische dranken” worden. Onder de huidige omstandigheden en met alle onzekerheden voor de komende maanden heeft de organisatie in goed overleg met de partners besloten de eerste editie een jaar uit te stellen naar 2023.

Algemeen Nieuws
Entree Magazine en Horecava lanceren Trending Topics 2022

Trends, previews, verwachtingen en hotspots: begin januari verschijnt Trending Topics 2022! Van eigen delivery-apps, vegan snacks en Generatie Z tot non-alcoholische cocktails, dark kitchens en biertrends. Dit fraaie bewaarmagazine van bijna 200 pagina's is een co-productie van Entree Magazine en Horecava.

Personeel
Foodservice Denktank Held: Louella Choo, restaurant Poké and More

Hard werken en altijd klaarstaan voor de gast, dat is waar de horeca om draait. Wat ons betreft zijn de mensen die iedere dag weer met passie klaarstaan voor hun gasten échte helden! Hoog tijd om deze helden in het zonnetje te zetten. De held van deze editie is: Ad Goes, eigenaar van Eetcafé De Voorstraat.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!