Horecava magazine

Bij Horecava helpen we je graag verder bij het aanbieden van jouw producten en/of diensten. Horecava is de verbinder tussen vraag en aanbod. Zowel fysiek, tijdens de jaarlijkse Horecava beurs in RAI Amsterdam, als online, 365 dagen per jaar op ons online platform! Lees over belangrijke aspecten binnen de horeca en doe inspiratie op.

De laatste artikelen

SVH presenteert Top 10 wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023

Donderdag 10 november 2022 maakte SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) de Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023 bekend. Voor deze wedstrijd, die door de pandemie twee edities heeft overgeslagen, werden dit jaar ruim 100 leerbedrijven genomineerd. Tot en met zondag 6 november konden genomineerde leerbedrijven opdrachten uitvoeren en zo punten scoren om de eerste mijlpaal van de wedstrijd te bereiken: de Top 10 van beste leerbedrijven in Nederland. Met de bekendmaking van de Top 10 is de eerste fase van de wedstrijd afgesloten en zal in december bekend zijn welke van deze leerbedrijven zich hebben geplaatst voor de Top 3.

Genomineerden Horecava Innovation Award 2023

De afgelopen weken is de vakjury van de Horecava Innovation Award druk bezig geweest om de bijna 100 inzendingen voor de Horecava Innovation Award 2023 te bekijken en te beoordelen. Bekijk alle genomineerden en hun producten hieronder. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke opening van Horecava 2023 op 9 januari!

Coca-Cola: Geen suiker, geweldige smaak

Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar drankjes met weinig of geen calorieën en tegelijkertijd willen ze ook smaakvariatie en beleving. Coca-Cola in Nederland speelt in op deze behoeften van consumenten door duidelijke focus op suikervrij. Op de Horecava zijn wij te vinden op het Trendlab met ‘geen suiker, geweldige smaak’. Wij vinden het belangrijk om te laten zien dat de keuze voor suikervrij makkelijk te maken is en dat er genoeg te kiezen valt. En nog wel het belangrijkste: het is net zo lekker!

Tech & Dienstverlening
Anthony Monte van SushiPoint verkozen tot Maaltijdbezorger van het Jaar

5 november 2022 werd Anthony Monte van SushiPoint winnaar van de landelijke verkiezing ‘Maaltijdbezorger van het Jaar’. Dankzij het behalen van de meeste stemmen mag hij zich de Maaltijdbezorger van het jaar 2022 noemen.

Beursnieuws
Internationale pizzachef Renato Bosco in jury NK Pizza bakken 2023

Tijdens Horecava barst de strijd los: het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken vindt plaats op de tweede dag. De competitie voor beste pizzabakker van Nederland gaat op 10 januari van start met onder andere Robert Kranenborg als jurylid. Ook internationale pizzachef Renato Bosco is erbij om de pizza's te proeven en te beoordelen en zal met zijn ervaring en specialisme nóg meer elan meenemen naar de beurs.

Tech & Dienstverlening
Verbeter jouw gastvrijheid in de horeca met 7 tips

Besteed extra aandacht aan de gastvrijheidsbeleving, zodat jouw gasten naar je zaak terugkomen! Bekijk op welke punten jij kan verbeteren. We geven je 7 tips voor de ultieme gastvrijheidsbeleving!

Duurzaamheid
Van Zweedse havermelk tot Franse dekentjes. Wat kunnen we leren van onze buurlanden?

Neem een kijkje over de grens. Wat doen onze buren anders op het gebied van duurzaamheid? En wat kunnen wij hiervan leren?

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!