{{fetchData("/banner-folder/homepage-banner")}}

Wil jij exposeren op Horecava 2025?

Horecava is dé plek waar je jouw merk of organisatie aan klanten en stakeholders presenteert, hoogwaardige leads genereert, waar je kennis deelt en langdurige relaties opbouwt. Exposeren op de volgende editie van Horecava van 13 t/m 16 januari 2025 in RAI Amsterdam?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN 

Nieuws

{{result.Name}}

{{formatDate(result.Date)}}
{{message}}

Blijf op de hoogte | Ontvang artikelen, interviews en het laatste nieuws uit de horecabranche

Horecava is al meer dan 65 jaar dé horecabeurs waar vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen elkaar ontmoeten. Op 13, 14, 15 en 16 januari 2025 vindt de volgende Horecava plaats in RAI Amsterdam. Vier dagen lang kunnen horecaprofessionals zich onderdompelen in alles wat voor de horeca belangrijk is om een succesvolle toekomst tegemoet te gaan.

Waarom Horecava bezoeken?

Iedereen die in de horeca, voor de horeca of met de horeca werkt mag een bezoek aan Horecava niet overslaan. Horecava is de grootste horecabeurs van Nederland, dé plek waar horecaprofessionals samenkomen om hun (nieuwe) klant of leverancier te ontmoeten. Op Horecava wordt de gehele branche vertegenwoordigd, van fast casual en food & wine tot tech & dienstverlening en interieur & design. Je vindt de nieuwste smaken en trends, beste innovaties, meest praktische oplossingen en leukste start-ups.

Voordelen van een bezoek aan de Horecava

  • De beste innovaties;
  • In één keer zien wat de hele branche te bieden heeft;
  • De enige beurs waar heel horeca Nederland aanwezig is;
  • Inspiratie opdoen voor een heel jaar horeca.

Waarom exposeren op Horecava?

Horecava is het nationale trefpunt voor professionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Op deze horecabeurs ontmoet je jouw doelgroep. Dit is dé plek waar horecaondernemers naartoe gaan om leveranciers te vinden. Als je jouw merk of product onder de aandacht wil brengen bij jouw doelgroep, mag jouw stand niet ontbreken. De concurrent staat er wel.

Horecabeurs in RAI Amsterdam

RAI Amsterdam brengt mensen samen, verbindt en inspireert hen door waardevolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. Vanwege de geweldige bereikbaarheid is RAI Amsterdam een ideale locatie voor een beurs, want naast uitstekende tram-, metro- en busverbindingen heeft RAI Amsterdam zelfs een eigen treinstation. 

Aanmelden Nieuwsbrief Horecava

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.