Grootkeuken

Bekijk binnen het thema Grootkeuken de nieuwste modellen in keukenapparatuur, koel-, vries- en diepvriesapparatuur, vaatwas-, was- en strijkmachines. Dit is de plek die voor elke horeca ondernemer belangrijk is. Ontdek bijvoorbeeld wat duurzamere apparatuur of gasvrij koken jou oplevert in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijfsvoering en efficiëntie te vergroten.

Grootkeuken | Thema's Horecava

Waarom jij naar Grootkeuken moet

Maak het leven van jezelf én jouw medewerkers makkelijker met de juiste apparatuur. Denk aan standaardisatie, snelheid, efficiëntie en constante kwaliteit. Maar wat is de juiste apparatuur en hoe laat je jouw keuken middels systeemgastronomie beter presteren? Ontdek bijvoorbeeld dat met een overnight functie de lekkerste gerechten bereid worden als jij gewoon in bed ligt. En welke stappen zijn nog meer belangrijk richting de toekomst? Is de toekomst van de grootkeuken gasvrij, of niet? En wat is er nodig om deze stap te maken?

Waar vind je het thema Grootkeuken?

Het thema vind je in hal 2 en 3: bekijk hier de beursvloer.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!