Horecava schuift door naar het voorjaar

InnovationLAB tijdens Horecava 2018

De nationale vakbeurs Horecava organiseert in 2018 opnieuw een InnovationLAB. Professionals uit de foodservice branche kunnen bij dit onderdeel van de beurs vier trends in de horeca ontdekken: technologie, circulariteit, identiteit en third places. De Horecava wordt van maandag 8 januari tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam gehouden en heeft als thema ‘Proef de toekomst’.


Het InnovationLAB tijdens Horecava 2018 bestaat uit een aantal onderdelen: het TrendLAB, het AdviesLAB en het Theater.

Vier trends ervaren in TrendLAB
In het TrendLAB kunnen bezoekers de vier trends concreet ervaren en beleven. Ze worden verrast met onder andere interactieve communicatie en zelfdenkende apparatuur (technologie), live foodwaste oplossingen en hergebruik van materialen (circulariteit), en spannende one trick pony concepten (identiteit) in een multifunctionele, creatieve omgeving (third places).

AdviesLAB en Theater
In het AdviesLAB kunnen ondernemers die behoefte hebben aan advies op maat over onder meer ontwerp, duurzaamheid, communicatie en personeel, in een informele sfeer terecht bij diverse deskundigen. Daarnaast zijn er in het Theater elke dag topsprekers en TED-achtige Talks waar experts hun ideeën en ervaringen voor het voetlicht brengen.

Founding Partners
Het InnovationLAB is een onderdeel van de Horecava en komt tot stand in samenwerking met Founding Partners HTC Advies en Ake-Ideal Nordcap. Bedrijven die affiniteit hebben met een of meer van de vier thema’s kunnen zich nog melden als partner.


Noot voor redacties (niet ter publicatie):
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam. Bereikbaar via +31 (0)6 15 45 42 97 en e-mail op m.d.haas@rai.nl


Deel dit bericht
Bekijk meer Horecava en Q&A introduceren 'Foodservice Award'
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!