RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 3

In de derde aflevering van RATIONAL TV zijn: Roy Eijkelkamp (chef-kok van restaurant De Bokkerdoorns in Overveen) & John Nijkamp (operationeel manager van RATIONAL) te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken staat René Staartjes te koken met Roy Eijkelkamp van De Bokkerdoorns in Overveen. 


Te gast in onze keuken: Roy Eijkelkamp, chef-kok van restaurant De Bokkedoorns** in Overveen. Hoe is zijn loopbaan tot nu toe verlopen, wat is zijn stijl en wat verwacht hij voor de toekomst. Daarnaast daagt hij René Staartjes, kooktechnisch adviseur bij RATIONAL en oud-klasgenoot van Roy op de Cas Spijkersacademie, uit om één van zijn signatuur gerechten om te bouwen naar een gerecht voor een totaal ander horecasegment. Want je ziet veel inspiratie maar hoe bouw je dat om naar jouw bedrijf? Aan tafel zien we verder John Nijkamp, operationeel manager van RATIONAL en Frank Everink komt nog even kort langs voor een update over MijnRATIONAL.

 


Deel dit bericht
Bekijk meer Ake Ideal Nordcap introduceert Viresmo
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!