Gault&Millau 100 Chefs
Food en Wine Partner nieuws

100Chefs by Gault&Millau editie 2024

Aangeboden door: Horecava
donderdag, 11 juli 2024

Grootste culinaire evenement van Nederland keert terug op 12 en 13 oktober 2024

Amsterdam,  juli 2024 - Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2024 vindt het grootste culinaire evenement van Nederland, “100Chefs by Gault&Millau", plaats in het Miele Experience Center in Vianen. 100Chefs brengt wederom 100 toonaangevende Nederlandse chefs samen en verwacht het een publiek van 2.000 culinaire liefhebbers. Het doel van dit gastronomische evenement is om de diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse gastronomie te promoten en te vieren.

Masterclasses van wijnmakers en chefs 

“100Chefs by Gault&Millau is meer dan alleen een evenement. We laten gasten kennis maken met restaurants, chefs en wijnmakers" zegt Godfried van der Lugt, organisator van het evenement. "Nog nooit is een line-up van dit niveau gepresenteerd aan het publiek en we kijken er enorm naar uit om samen met deze chefs een onvergetelijke gastronomische ervaring te creëren."


Gault&Millau op Horecava 2025: lees meer >>

 

In een unieke samenwerking met Gall&Gall zullen 25 internationale wijnhuizen hun assortiment presenteren. Gasten kunnen wijnen proeven uit landen als Frankrijk, Zuid-Afrika, Argentinië, Portugal en Italië;  tevens kunnen zij deelnemen aan diverse tastings en masterclasses van wijnmakers en chefs.

 

Toegankelijkheid en tastings voor iedereen

Het tweedaagse evenement is toegankelijk voor iedereen: van fijnproevers tot enthousiaste amateurkoks. Kaarten zijn nu verkrijgbaar en bieden toegang tot een ongeëvenaarde culinaire ervaring, inclusief de mogelijkheid om bij 50 chefs per dag of 100 chefs gedurende het weekend gerechten te proeven. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan exclusieve tastings van onder andere Big Green Egg en Vuurzee Bier, wat zorgt voor een gevarieerd en verrijkend programma.  

Voor meer informatie en kaartverkoop over 100Chefs by Gault&Millau: 
www.100chefs.nl