Ruim 6700 horecazaken verbonden aan ‘Help de horeca’ initiatief

Meer dan 6700 ondernemers hebben zich de afgelopen weken aangemeld bij het initiatief ‘Help de Horeca’. Koninklijke Horeca Nederland startte het platform samen met vele (horeca)partners om horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode. Via het nieuwe platform www.helpdehoreca.nl kunnen sinds 21 maart waardebonnen aangeschaft worden door iedereen die de horeca in Nederland een warm hart toedraagt. Deze waardebonnen helpen de ondernemers aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn of alleen voor afhaal en thuisbezorging operationeel zijn. Horecabezoekers kunnen de bonnen verzilveren zodra de cafés en restaurants hun deuren weer openen. ntro tekst, vul het intro teskt veld in om hier iets neer te zetten.


Dirk Beljaarts, algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland: “Het is geweldig om te zien hoeveel horecaondernemers zich bij het initiatief hebben aangesloten. Tegelijkertijd geeft het pijnlijk weer hoe nodig dit soort initiatieven zijn. Het is alle hens aan dek bij veel horecazaken. Meer dan ooit vragen deze tijden om de handen ineen te slaan en horecaondernemers te helpen waar mogelijk. Daarom is het extra mooi dat zoveel partners zich hard maken om de horeca te helpen. Dit maakt ons echt enorm trots! Met dit krachtige initiatief met positieve insteek, hoop ik dat wij gezamenlijk wat licht kunnen brengen in deze moeilijk periode. Wij kijken er enorm naar uit om iedereen straks weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen in de huiskamer van de samenleving.”

Aanmelden als horecabedrijf

Het aanmelden van een horecazaak kost maar 10 minuten en is helemaal gratis. De partners van #helpdehoreca dragen deze kosten a €2,50 per waardebon gedurende de sluiting van de horeca. Meer informatie en aanmelden van jouw horecazaak kan via onderstaande button.

Info & aanmelden 

Gasten helpen mee

Samen kunnen we ervoor zorgen dat we binnenkort weer kunnen genieten van de Nederlandse horeca. Horeca gasten kunnen alle deelnemende horecazaken op de site www.helpdehoreca.nl terugvinden en daar ook een bon kopen.

Partners

KHN geeft aan enorm trots te zijn op de vele partners die dit mooie initiatief op allerlei manieren ondersteunen. “Zij laten zich écht van hun beste kant zien en kijken samen met ons naar mogelijkheden om horecaondernemers tegemoet te komen in deze onzekere tijden. Hun inzet en enthousiasme wordt enorm gewaardeerd en onze dank is enorm groot.”

Bekijk alle partners


Deel dit bericht
Bekijk meer Coronastilte in keukens biedt ruimte voor dieptereiniging
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!