Lowlander Botanical Beers lanceert thuistap


Als de bartender niet naar de tap kan, komt de tap toch gewoon naar de bartender? Botanisch brouwer Lowlander steekt bartenders in Nederland een hart onder de riem door hen een Lowlander bier te laten tappen uit Lowlanders mobiele bar. In april rijdt de Botanical Brew Bar van Amsterdam naar Utrecht, Rotterdam en Breda, geladen met vers, koud Lowlander bier. Bartenders die weer even willen ervaren hoe lekker het voelt (én smaakt) om zelf een koud biertje te tappen kunnen zich aanmelden via de speciale landingspagina.

Bartenders

Frederik Kampman, Chief Botanical Officer: “In deze, zeker voor de horeca, onzekere tijden doen we graag iets voor al die bartenders die hun tap inmiddels al ruim twee weken moeten missen. Dus dachten wij: als de bartender niet naar de tap kan, komt de tap toch gewoon naar de bartender?”

Lowlander Botanical Beers is de afgelopen weken veel in gesprek geweest met hun klanten. Zo ontstonden de eerste digitale proeverijen, online trainingen en ondersteuning bij de vele mooie bezorginitiatieven. Frederik: “We zijn onder de indruk van de ideeën, energie en het enthousiasme in deze uitdagende periode! Daarom steken we alle bartenders graag een persoonlijk hart onder de riem.”

Botanical Brew Bar

In april rijdt Lowlanders Botanical Brew Bar van Amsterdam naar Utrecht, Rotterdam en Breda, met op tap Lowlander White Ale, Lowlander I.P.A. en Islander Tropical Ale. Frederik: “Bartenders die ons graag zien stoppen voor hun voordeur en weer even willen ervaren hoe lekker het voelt (én smaakt) om zelf een koud biertje te tappen kunnen zich bij ons aanmelden via de speciale landingspagina. Op een veilige 1.5m afstand hebben we zo toch weer even contact met elkaar én genieten onze klanten van een welverdiende, zelf getapte Lowlander.”


Deel dit bericht
Bekijk meer Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!