E-scooters tegen gereduceerd tarief #SAMENSTERK

In deze onzekere tijden blijkt maar weer hoe kwetsbaar ondernemers kunnen zijn. Om horeca ondernemers te helpen een delivery service te starten biedt felyx in samenwerking met L1NDA e-scooters aan tegen een gereduceerd tarief. Voor het runnen van een take away in een van de grote steden is een e-scooter het meest ideale vervoermiddel.


Met deze service kunnen horeca-ondernemers snel een alternatieve bezorgservice service voor hun gasten starten, nu hun deuren gesloten moeten blijven.

De kosten bedragen €0.50 per kilometer. Word er bijvoorbeeld 50 kilometer op een dag gereden, dan wordt er voor die dag €25,- in rekening gebracht (50 km x €0 .50). Om horeca-ondernemers een extra steuntje in de rug te geven, zijn de eerste 10 gereden kilometers gratis! Mocht de vraag heel groot worden, dan is de kans aanwezig dat er geen scooter beschikbaar is, dus reserveer tijdig.

Wil je meer over #SAMENSTERK lezen?

Klik hier om naar TIPPR te gaan!


Deel dit bericht
Bekijk meer Honig houdt online benefietavond voor de Voedselbank
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!