Dunkin’ opent 23ste Nederlandse vestiging met drive through in Goes


Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donuts genoten worden in het restaurant of op het terras. De opening van de vestiging in Goes gaat weer gepaard met een ludieke openingsactie.

23ste Nederlandse vestiging

In Goes opent een food court, waarin Dunkin’ zijn 23ste Nederlandse vestiging zal openen. Het pand wordt gedeeld met New York Pizza en beide restaurants hebben zowel een zitgedeelte in het restaurant, een terras en een drive through. Een primeur binnen Nederland, de nieuwe vestiging in Goes is de eerste waar Dunkin’ gaat testen met een drive through waar je zowel een overheerlijke donut als een New York Pizza slice kunt halen.

“Ik ben bij om onze 23ste Nederlandse vestiging te openen op datum”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Nederland. “Deze mooie samenwerking met New York Pizza geeft een nieuwe dimensie aan ons 3-jarig bestaan in Nederland.” De opening wordt traditiegetrouw gevierd met een actie waarbij een jaar gratis donuts gewonnen kan worden*.

New York Pizza-oprichter

New York Pizza-oprichter en CEO Philippe Vorst vertelt dat hij ontzettend trots is op deze samenwerking: “Dit is een voorbeeld van de ideale combinatie. Overdag zullen klanten veelal koffie en donuts consumeren. ’s Avonds kunnen klanten bij ons terecht voor heerlijke pizza, met een lekkere Dunkin’ donut als toetje. Daarnaast gaan we vanuit deze vestiging ook pizza en donuts bij mensen thuisbezorgen.”

De Dunkin’ en New York Pizza food court in Goes zal 7 dagen per week, 365 per jaar van 07:00 – 23:00 uur geopend zijn.


Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je mening

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht