Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Bresc B.V.

Koelverse knoflook- en kruidenspecialist voor de Europese Foodservice markt


Met ruim 80 medewerkers ontwikkelt, produceert en inspireert Bresc voor de culinair professional. Een breed assortiment knoflook- en kruidenproducten met het gemak van koelvers.

Koelvers assortiment

In Werkendam (Noord-Brabant) vindt de productie van het brede assortiment plaats; van knoflookpurees en enkelvoudige kruiden tot smaakvolle kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen. Pure smaken met verse ingrediënten. Met het assortiment blijven we inspireren aan de laatste trends en ontwikkelingen.

Een must in de keuken

Bresc helpt in de mise-en-place en is direct te gebruiken in zowel koude als warme toepassingen. De producten van Bresc langer houdbaar en de kwaliteit blijft constant hoogwaardig. Wij maken geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of van onnodige hoeveelheden suiker, zout en zuur.

Get inspired!

Bresc inspireert. Het delen van kennis en advies voor de culinaire professional vinden wij belangrijk. Onze culinair adviseurs staan naast de chef in de keuken. Zo worden de meest fantastische gerechten ontwikkeld. Ook zijn wij aanwezig op beurzen en demonstraties in heel Europa. Op ons inspiratieplatform zijn ruim 500 recepten beschikbaar, passend bij de laatste trends.


Neem contact op met Bresc B.V.

Berichten van Bresc B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht