logo

80% van je omzet in 20% van je tijd

Terug
dinsdag, januari 14 202515:00 - 15:30
04. Pop-up Bar (hal 7)
Koude dranken, Pop-up Bar
80% van je omzet in 20% van je tijd

Hoe zorg je ervoor dat je het maximale rendement haalt uit je bar? 

Hoe zorg je ervoor dat je het maximale rendement haalt uit je bar? Hoe hou je de controle je als je in drukke club alles free poured? Wat is het effect van inrichting en training op bottomline profit? Wat zijn de innovaties op dit gebied? Denk bijvoorbeeld aan Pourify, speciaal ontworpen om volledige controle te hebben over je barvoorraad.

Sprekers

Oscar Steginga
Oscar StegingaEigenaar/OprichterPOURIFY

De Oprichter van POUIRIFY (Winnaar Horecava Innovation Award categorie Equipment & Services 2024).

Fjalar Goud
Fjalar GoudEigenaar/OprichterCOLLINS Barsystems

Fjalar is oprichter van COLLINS barsystems. 
Een barsysteem wat is voorgevloeid uit zijn werk als R&D ingenieur bij Porsche en zijn extensieve ervaring als cocktail bartender.