Visserszoon en Hagenees Nick Toet ging na de koksopleiding en het Grafisch Lyceum Rotterdam aan de slag bij DumpertTV. In mei 2019 startte hij zijn eigen kookkanaal op YouTube: Eten met Nick. Met simpele, klassieke gerechten en recepten zonder poespas richt Nick zich vooral op jongere, minder ervaren thuiskoks. Inmiddels heeft Eten met Nick ruim 170.000 volgers en is er een kookboek met dezelfde titel.
Iets dikker dan een flensje
Nick, die verschillende pannenkoekvideo’s op zijn YouTube-kanaal heeft, kijkt uit naar het NK Lekkerste Pannenkoek. “Want een goede pannenkoek gaat er altijd wel in. Er zijn zo veel verschillende soorten en iedereen doet het op z’n eigen manier. Waar ik op ga letten tijdens de wedstrijd? Natuurlijk op smaak, en dat heeft vaak met de toppings te maken. Ik vind spek en kaas altijd lekker. En een pannenkoek zoals wij ‘m in Nederland eten, mag niet te dik zijn. Ik hou zelf van een pannenkoek die iets dikker is dan een flensje.”