Fast Casual De Lekkerste Wedstrijden Wedstrijden

Inschrijving NK De Lekkerste 2024 geopend; Welk NK kies jij?

Aangeboden door: Horecava
vrijdag, 20 oktober 2023
Een hoofd vol ideeën en het vizier op scherp? Schrijf je in voor het NK De Lekkerste! De wedstrijden vinden weer plaats tijdens Horecava 2024. De inschrijving is officieel geopend. De vraag is: aan welk NK doe je mee?

Net zoals in 2023 kunnen culinaire professionals meedoen aan acht wedstrijden tijdens het NK De Lekkerste 2024. Het vertrouwde NK Lekkerste Broodje en Lekker Anders ontbreken natuurlijk niet. Het NK Lekkerste Pasta en het NK Pizza bakken vinden weer plaats op de speciale Italiaanse dag.

Dit zijn alle NK’s van 2024 op een rij:

NK Lekkerste Broodje
NK Lekkerste Burger
NK Lekkerste Pasta
NK Pizza bakken
Lekker Anders
NK Lekkerste Vegan Burger
NK Lekkerste Pannenkoek
NK Loaded Fries

Schrijf je hier in voor het NK De Lekkerste 2024

Programma 2024

Het NK De Lekkerste 2024 vindt plaats tijdens Horecava, van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari. Het programma van het NK wordt uitgespreid over alle vier de dagen, met elke dag twee wedstrijden. Het beloven weer spannende dagen te worden vol plezier en inspiratie.

Bekijk hier het programma van het NK De Lekkerste 2024

Kwaliteitsimpuls

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert vakwedstrijden voor de fast casual markt op Horecava. Het doel van de wedstrijden is om de creativiteit van de Nederlandse horeca een kwaliteitsimpuls te geven. Professionals uit de branche dagen elkaar tijdens jaarlijkse de beurs uit om een topprestatie te leveren. Dat doen ze in acht verschillende vakwedstrijden.

Partners

Het Nederlands Kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food en Pizza Profs.