Van grootverpakking naar portieverpakking

Smart Switch: uw product in een portieverpakking


Portieverpakkingen vindt u overal. Zeker in tijden waar hygiëne erg belangrijk is, biedt een portieverpakking uitkomst. Met het uitgebreide assortiment van Van Oordt The Portion Company weten wij alle kanalen binnen foodservice te bedienen. Uw product op tafel vervangen voor een praktische portieverpakking? Doe direct de Smart Switch!

Uw product in een portieverpakking

Een portieverpakking is overal inzetbaar. Hierbij heeft u keuze uit een uniek en breed assortiment met ruime keuze uit de volgende productcategorieën:

Suiker & Zoetstof
Koffiemelk & Creamer
Koek, Chocolade & Snacks
Honing
Broodbeleg
Sauzen & Specerijen
Fruitmoezen
Instant dranken
Hygiëne
Mints

Bij Van Oordt The Portion Company vervangt u eenvoudig uw product in grootverpakking naar een portieverpakking!
Suiker, zoetstof en snacks verpakt

Waarom een portieverpakking?

Een portieverpakking is hygiënisch, biedt minder verspilling, meer gemak en tijdbesparing. Daarnaast kan een kleinverpakking perfect worden gebruikt als communicatiemiddel! Bij Van Oordt The Portion Company kunt u portieverpakkingen met uw eigen logo of ontwerp laten bedrukken. Iedere dag produceren wij op grote schaal portieverpakkingen. Kleine formaten in grote hoeveelheden.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op middels het online contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0186 – 630 799.


Deel dit bericht
Bekijk meer Limburgse horeca trainen gratis 90 leermeesters
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!