Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Van Oordt The Portion Company 

Groot producent in een klein product met een grote toegevoegde waarde!


Specialist in portieverpakkingen

Gedreven door de meerwaarde van onze producten produceert en vermarkt Van Oordt sinds 1734 food portieverpakkingen. Dit doen wij voor nationale en internationale klanten in foodservice, foodretail en foodindustrie. Wij produceren onder andere suikersticks en -zakjes en verpakte koekjes en chocolaatjes. Maar ook broodbeleg in cups, sauzen en specerijen in sticks en nog vele andere producten.Van Oordt verkoopt portieverpakkingen aan een breed klantenscala met een uniek breed portfolio onder eigen label of merken van derden. Op het gebied van Private Label weten wij tevens iedereen compleet te ontzorgen. Binnen de foodindustrie, -service of -retail kan iedereen bij ons terecht voor  gedegen advies op het gebied van portieverpakkingen.

Bij Van Oordt The Portion Company staat een klein product centraal. Een product dat iedereen, vrijwel iedere dag weleens tegenkomt. Toch heeft dit kleine product een grote toegevoegde waarde als het gaat om beleving, hygiëne, efficiency, gemak en communicatie: de portieverpakking!

Portieverpakkingen Van Oordt

Inmiddels is Van Oordt The Portion Company één van de grootste producenten van portieverpakkingen binnen Europa. Eigen drukkerijen, een arsenaal aan verpakkingsmachines én een flinke dosis gezond ondernemerschap hebben hiervoor gezorgd. Mede dankzij een sterk distributienetwerk, nationaal en internationaal, kunnen wij vele markten bedienen.

Uw product in een portieverpakking: doe de Smart Switch!

In tijden waarin hygiëne zeer belangrijk is, is een portieverpakking overal inzetbaar. Uw product in grootverpakking vervangen door een portieverpakking? Doe hier de Smart Switch!

Wilt u meer weten? Vul in dit geval het online contactformulier. Wij nemen graag contact met u op.


Neem contact op met Van Oordt The Portion Company 

Berichten van Van Oordt The Portion Company 

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht