Tientallen authentieke biermerken, honderden bijzondere bieren


Sinds 2020 profiteren Xandrion deelnemers van unieke inkoopcondities op het complete merkenportfolio van Swinkels Family Brewers. Naast condities op pils profiteren deelnemers ook van aantrekkelijke inkoopcondities op een breed assortiment speciaalbieren. 

Over Swinkels Family Brewers

Swinkels Family Brewers is al ruim 300 jaar een onafhankelijke familiebrouwer. Met een groot gevoel voor kwaliteit brouwen zij al eeuwenlang de lekkerste bieren, waarbij er altijd wordt gekeken waar het nog beter kan. Het bieraanbod bestaat uit tientallen authentieke biermerken die via partners, horecabedrijven en retailers naar de consument worden gebracht. Waar ook ter wereld.

Tientallen authentieke biermerken, honderden bijzondere bieren

Het bierassortiment van Swinkels Family Brewers kan omschreven worden als: ‘voor elk moment een passend bier’. Het bieraanbod bestaat uit tientallen authentieke biermerken, waaronder pils, verschillende speciaalbieren en een ruim assortiment alcoholarm- en alcoholvrij bier. Enkele merken uit het portfolio zijn: Bavaria, Palm, La Trappe, Swinckels’, Cornet en Rodenbach. Eind 2018 werd Bier&cO onderdeel van Swinkels Family Brewers en daarmee hebben zij de lokale relevantie van het portfolio versterkt. Dankzij Bier&cO is er een brede range aan speciaalbieren aan het assortiment toegevoegd.

Swinkels Family Brewers helpt u graag!

Swinkels Family Brewers staat voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw bierkaart of de keuze van uw bier assortiment. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw bieren perfect aansluiten bij de vraag van uw gasten.

Nieuwsgierig naar uw inkoopkansen op bier?

Neem contact op met Xandrion. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden Xandrion  u o.a. op dit gebied kan bieden. Neem gerust contact met ons op voor een (digitaal) kennismakingsgesprek: T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.


Deel dit bericht
Bekijk meer De sterke merken van Unilever
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!