Ontdek 'De Toekomst is NU' met FCSI Nederland

FCSI Nederland, dé vooraanstaande vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, nodigt je uit voor een inspirerende bijeenkomst op dinsdag 9 januari 2024 in het theater van Horecava, hét toonaangevende evenement in de Nederlandse gastvrijheidsbranche.

Met meer dan 1450 leden in 45 landen wereldwijd, vertegenwoordigt FCSI een mondiaal platform voor experts in foodservice faciliteiten, variërend van horeca en leisure tot institutionele markten zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen en bedrijfscatering.

Kom samen met deze professionele gemeenschap van consultants en bedrijfsleden en ontdek innovatieve oplossingen van hoge kwaliteit, gebaseerd op praktische kennis en ervaring.

De bijeenkomst staat in het teken van 'De Toekomst is Nu,' en biedt inzichten in uitdagingen met betrekking tot personeel, duurzaamheid en innovatie in de gastvrijheidsbranche.

Mededeling: wegens privé omstandigheden heeft Benjamin Calleja helaas moeten afzeggen. Gelukkig hebben we in zeer korte tijd een waardige en inhoudelijke interessante spreker hebben kunnen vastleggen. Zie het programma hieronder!

Programma

Datum: dinsdag 9 januari 2024 (dit programma is in het Engels)
Locatie: Theater / Hal 3

13.30 - 14.00  Ontvangst
14.00 - 14.45  Sven Sallearts
Co-Founder Younique Concepts
14.45 - 15.15 Maarten Schellekens  Owner en Founder bij WELDER 15.15 - 16:00 Borrel

Aansluitend volgt een trendtour door het TrendLAB

De Toekomst is NU met FCSI Nederland

Sprekers

Maarten Schellekens | spreker FCSI Nederland

Maarten Schellekens

Owner en Founder bij WELDER

Maarten Schellekens heeft een passie voor het binden, boeien en behouden van medewerkers. Hij gelooft dat moderne bedrijven op een andere manier naar het personeelsbeleid moeten kijken. Vanuit een achtergrond bij een van de grootste cateraars van Nederland is hij in 2019 gestart met zijn bedrijf WELDER. Daar worden zo'n 500 bedrijven begeleid met een modern personeelsbeleid. Niet vanuit onderbuikgevoel, maar onderbouwd met data, gefaciliteerd met één digitale applicatie en gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Inmiddels is WELDER het snelst groeiende HR-bedrijf van Nederland en actief in 12 landen.


Sven Sallaerts | spreker FCSI Nederland

Sven Sallaerts

Co-founder Younique Concepts - Position: Future Growth

Sven studeerde Hospitality Management en Leiderschap in Maastricht, Barcelona en Berkely. Hij ontwikkelde met succes tien horecaconcepten samen met het team bij Younique Concepts. Op dit moment zitten er nog vier nieuwe vestigingen in de pijplijn waaronder de internationale uitbreiding van het merk Pesca - dat nu twee locaties heeft in Nederland en in 2024 gaan uitbreiden naar Nice en Hamburg. Younique Concepts staat in Nederland bekend om hun revolutionaire HR-model, innovatieve gastervaringen en gedurfde marketingaanpak. Onlangs openden ze Selva, Sonora en 'Hasta la Vista, baby' in Amsterdam.


Mis het niet!

Mis deze kans niet om geïnspireerd te worden door experts op het gebied van hospitality, ontwerp en innovatie. Via FCSI zijn gratis uitnodigingen te krijgen. Overig geïnteresseerden betalen voor een ticket: € 495,-.

Samen met vakgenoten en belanghebbenden bouwen we aan een professioneel gastvrije toekomst. Graag tot dinsdag 9 januari 2024 in RAI Amsterdam!