Hospitality NXT Symposium

Partners Hospitality NXT Symposium

Ontdek de Toekomst van Werkplek Gastvrijheid bij Hospitality NXT

De werkomgeving is drastisch veranderd sinds 2020, en er liggen kansen voor unieke serviceconcepten. Het Horecava Hospitality NXT Symposium, een samenwerking tussen Horecava en CONTRAST, brengt op 11 januari 2024 beslissers en experts uit de facilitaire en vastgoedsector samen. Samen verkennen ze hoe nieuwe serviceconcepten de fysieke werkomgeving vormgeven en de organisatie-identiteit versterken.

Meer nadruk is op het belang van comfort en gastvrijheid voor werktevredenheid en prestaties. Een krachtig serviceconcept motiveert en inspireert medewerkers, versterkt de organisatie-identiteit en onderscheidt de organisatie op de arbeidsmarkt. Het fysieke kantoor blijft cruciaal voor echte interactie en samenwerking.

Hospitality NXT onderzoekt de toekomst van serviceconcepten en hun rol in het voldoen aan de behoeften van medewerkers en organisatiedoelen. Het is een broedplaats voor sociale interactie en creativiteit. Ben jij klaar om de toekomst van werkplek gastvrijheid te verkennen?

Programma

Datum: donderdag 11 januari 2024
Locatie: Theater / Hal 3

08.30 - 09.00  Ontvangst met ontbijt high street @ the office
09.00 - 10.00  Key Note
‘The Future of Work’ door Hans Meyer van Zoku
10.00 - 10.30  Start-up Pitches
10.30 - 11.00 Expert Sessie 1 ‘De impact van ESG regelgeving’ door Dirk Engelen en Tally Opbroek van Marree en Dijxhoorn Advocaten en Mediators
11.00 - 11:30 Expert Sessie 2
‘Smart buildings, the building as your Smartphone’ door Karl van Ginderdeuren van bGrid
11.30 - 12.30 Lunch, Learn & Listen sessie

Aansluitend volgt een trendtour door het TrendLAB

Theater Horecava

Sprekers Hospitality NXT Symposium

Hans Meijer | spreker Hospitality NXT symposium

Hans Meyer

Co-founder en managing director van Zoku

Hans stond aan de wieg van twee prijswinnende hotelconcepten, citizenM en Zoku, beide echte innovators in een traditioneel hotel-landschap. Bij Zoku komt hotel, huiskamer en werkplek samen, met als uitgangspunt het verbinden van mensen. Hans heeft een sterke visie op de Toekomst van Werk en is expert op het gebied van customer centricity en design thinking. Zoku is dan ook bedacht voor de Work From Anywhere beweging en faciliteert The Future of Work waarbij mensen en teams steeds mobieler worden en werk, in plaats van alleen op kantoor, overal gedaan kan worden.


Dirk Engelen | spreker Hospitality NXT Symposium

Dirk Engelen

Advocaat en partner ondernemingsrecht bij Marree en Dijxhoorn Advocaten en Mediators

Als business georiënteerde advocaat, adviseert Dirk ondernemingen en ondernemers bij fusies en overnames, complexe commerciële contracten, facility outsourcing en het opzetten van samenwerkingen. Dirk heeft in zijn praktijk veel te maken met de hospitality- en horecabranche en begeleidt onder meer hotels, facilitaire dienstverleners, cateraars en horecaondernemers. Daarnaast is Dirk specialist op het gebied van ESG wet- en regelgeving die door de Nederlandse overheid en binnen Europa in snel tempo wordt ingevoerd.

Tally Opbroek | spreker Hospitality NXT Symposium

Tally Opbroek

Advocaat en partner arbeidsrecht bij Marree en Dijxhoorn Advocaten en Mediators

Tally staat beursgenoteerde bedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, het MKB (zoals horecaondernemers) en particulieren bij in arbeidsrechtelijke kwesties. Zij adviseert onder meer in zaken die zien op individueel en collectief ontslagrecht, medezeggenschapsrecht, concurrentie- en relatiebedingen, uitzending- en detachering en re-integratie en ziekte. Zij is graag sparringpartner en procedeert waar nodig. Tally treedt ook regelmatig op als mediator.

Karl van Ginderdeuren | spreker Hospitality NXT symposium

Karl van Ginderdeuren

CEO bij bGrid

Karl heeft ruime ervaring in consultancy voor gebouw gebonden installaties, internationale projecten en cross-culture teams. Zijn kracht is te vinden in de combinatie van eenvoud, een pragmatische aanpak, technisch inzicht en gedegen zakelijke- en leiderschapsvaardigheden. Samen met bGrid bouwt hij verder aan de professionalisering en schaalbaarheid en creëert de toekomst van slimme gebouwen.

Voor wie is Hospitality NXT?

Hospitality NXT is er voor jou als je geïnspireerd wil worden in de toekomst van werkplek gastvrijheid. Deze deelnemers ga je ontmoeten op het congres. Hoor jij daar ook bij?

  • Facilitair Managers;
  • Asset Managers;
  • Hospitality Managers;
  • Contract Managers;
  • Workplace Managers;
  • Iedereen die zich bezig houdt met foodservice en hospitality binnen de gebouwde omgeving.

Voor de doelgroep zijn gratis uitnodigingen te krijgen via de aangesloten partners. Overig geïnteresseerden betalen voor een ticket: € 495,-

Geen contact met partners en behoor je tot de doelgroep? Stuur een mail naar horecava@rai.nl met je naam, functie en de organisatie waar je werkzaam bent. Wij zullen je aanmelding beoordelen.

Mis het niet!