The Traveller opent een nieuwe locatie in Amsterdam-Zuid

All Aboard! The Traveller, het wereldse restaurant in Amsterdam-Zuidoost, opent eind oktober haar tweede locatie. De culinaire ontdekkingsreis zet zich voort in Amsterdam-Zuid aan het Europaplein naast de Rai, in het pand van het voormalige restaurant The Roast Room.


The Traveller Zuid wordt, in de Rivierenbuurt, een inspirerende plek. Omwonenden, ondernemers, studenten en congresbezoekers zijn daar van ’s ochtends tot ’s avonds laat welkom om te genieten van zinnenprikkelende gerechten in een fris-modern ingericht restaurant. “The Upper Deck”, inclusief het dakterras, is de met licht overgoten bovenverdieping die 7 dagen per week de perfecte plek voor evenementen biedt en naar ieders wens kan worden ingericht.

Over The Traveller – Michiel, Neal & Lisa
The Traveller is het geesteskind van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar van Visaandeschelde en The Roast Room. Michiel ging het avontuur aan met horecaondernemer Neal Valentijn, geïnspireerd door hun gezamenlijke passie voor reizen en de wereldkeuken. Inmiddels is het team van eigenaren versterkt door Lisa Bakker, voormalig algemeen manager van Visaandeschelde en The Roast Room. Met zijn drieën gaan zij het concept van The Traveller voortzetten en uitbreiden, te beginnen met deze tweede locatie in het prachtige pand aan het Europaplein 4, naast het nieuwe metrostation Rai.

Een culinaire ontdekkingsreis                                                                                                                    Net als bij The Traveller Zuid-Oost, gevestigd in het Cumulus Park, is het culinaire aanbod van The Traveller Zuid geïnspireerd door de wereldkeuken. Het menu van The Traveller is avontuurlijk met een mix van kleurrijke, traditionele wereldgerechten, bereid volgens moderne kooktechnieken. Ook de drankenkaart is één grote ontdekkingsreis en is internationaal met “speciaal” bieren, mooie wijnen uit alle continenten en wereld-cocktails. Op vrijdag is het extra gezellig en vieren we allemaal alvast het weekend met een vrijdagmiddagborrel en een live DJ.

 

 

 

 


Deel dit bericht
Bekijk meer La Bocca Grande stuurt topteam naar Horecava
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!