De Lekkerste Wedstrijden zijn elk jaar weer een feestje op Horecava. 4 Dagen lang strijden deelnemers uit heel Nederland om maar liefst 12 titels. Van Lekkerste Hamburger menu tot Lekkerste Wintersoep en van Lekkerste Broodje Anders tot Lekkerste Frietje met Topping. Achter in hal 8 (Fast Service) gebeurt het allemaal.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 2 januari 2020
De Jury bestaat uit onder andere Jord Althuizen, Eke Bosman (Snackspert), Isabel Boerman (Hippe Vegetariër) en Monique van Loon (culinair schrijver Parool en oprichtster Curly.nl).
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
De Horecava 2020 stond niet alleen vol met standhouders die zichtbaar bezig zijn met maatschappelijke uitdagingen, ook had het event na de beurs een sterk maatschappelijk karakter.
Philip van der Sar werkzaam bij Stads-Koffyhuis won met zijn broodje ‘Flipse’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Lekker Anders’. Deze wedstrijd wordt ieder jaar georganiseerd en is bedoeld voor medewerk(st)ers van horecabedrijven met een beperking. Volgens de jury was de tempratuur van beleg en brood mooi in balans. Hierdoor komt de smaak van het broodje nog beter tot zijn recht. Onder andere de gedroogde tomaten uit Nederland gaven een bijzondere smaak aan de 'Flipse'. Waardoor dit broodje de absolute nummer een is van deze vakwedstrijd.
Lekkerste Broodje On the Move van Nederland wordt gemaakt door Karim Hamouchi. Hij won met zijn Tasty Marrakech de vakwedstrijd Lekkerste Broodje on the Move.
Amsterdam, 1 oktober 2019 - Op de Horecava kunnen bezoekers dit jaar voor het eerst het Facility & Hospitality Plein bezoeken. Het plein richt zich op facilitair managers die hospitality willen integreren in hun bedrijfsvoering. ‘Facilitair managers zijn op zoek naar the next level of hospitality in de facilitaire dienstverlening,’ aldus Luuk Scholte, Food Group Director Horecava. ‘Dat hebben zij nodig om hun dienstverlening en bedrijf onderscheidend in de markt te zetten, bijvoorbeeld waar het gaat om technologie, verspilling en de menselijke touch. Ik ben daarom trots dat wij dit plein hebben kunnen toevoegen aan de Horecava.’
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!