Receptideeën speciaal voor hotels


Speciaal voor hotels hebben de culinair adviseurs van Bresc een aantal passende receptideeën klaargezet. Van ontbijt tot lunch en hoofdgerecht op Bresculinair.com: het culinair inspiratieplatform voor de moderne chef. Start alvast met inspiratie opdoen met deze drie recepten!

Breakfast freakshake


Verras je gast met de Breakfast freakshake, een compleet ontbijt in één gerecht. De gemberpuree is perfect voor in de smoothie. Gebruik de koelverse paddenstoelenmix door de eieren.

Bekijk recept

Huevos a la Rancho


Een mooi gerecht voor op de lunchkaart. Maak de gemengde bonen aan met pico de gallo en vers gehakte Spaanse knoflook.

Bekijk recept

Carpaccio van tomaat en Hollandse garnalen

Vermeng de alioli met strattu di pomodoro voor de garnering van deze carpaccio van tomaat en Hollandse garnalen. De basis voor deze smaakmaker zijn Spaanse knoflooktenen en een mooie olijfolie.

Bekijk recept

Op het inspiratieplatform Bresculinair.com zijn ruim 500 recepten beschikbaar, passend bij de laatste trends. Altijd tips, stories en inspiratie bij de hand.

Meer recepten? Bekijk alles op Bresculinair.com

Deel dit bericht
Bekijk meer Hybride Horeca: beleving in take-away & thuisdiner
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!