Horecava schuift door naar het voorjaar

5 terrastips voor terrasseizoen 2020

Bresc helpt je bij het compleet maken van een perfecte terraskaart. We delen vijf tips om jouw terrasseizoen goed te starten!


Bresc helpt je bij het compleet maken van een perfecte terraskaart. We delen vijf tips om jouw terrasseizoen goed te starten!

Tip 1: Flexibiliteit

Zorg voor veel flexibiliteit en 100% smaak. Koelverse producten zijn direct op smaak. Bresc producten zijn langer houdbaar in de koeling, ook na openen. Dit betekent direct minder waste! Perfect voor het terrasseizoen.

Tip 2: Toppings & dips

Snel schakelen is belangrijk. Geen tijd te verliezen op het terras. Maak een gerecht eenvoudig en snel uniek met koelverse ready-to-use producten. Tapenade, bruschetta, alioli en chutney.

Tip 3: Inspiratie

Laat je inspireren op Bresculinair.com. Snelle gerechten, hoog op smaak en makkelijk te serveren. Meer dan 500 recepten van Bresc culinair adviseurs.

Vul alstublieft een geldig nieuwsbericht in

Tip 4: Verras

Verras op het terras. Maak een eenvoudig gerecht ‘eigen’. Kies voorbeeld voor een verrassende presentatie. Met de ready-to-use producten van Bresc kun je eindeloos variëren in topsmaken én voeg je een mooi visueel effect aan je gerecht toe.

Tip 5: Bresc helpt!

Maak je gerecht direct op smaak koelverse single purees, kruidenmixen en ready to eat producten. Chimichurri op een burger of een strijkmarinade uit de Spaanse of Amerikaanse keuken. Snel, puur en koelvers.

Bekijk alle inspiratie op Bresculinair.com #terrasfood


Deel dit bericht
Bekijk meer Themadag Arbeidsmarkt horeca: behoud van personeel
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!