Marketing Breakfast Club terugblik

Wauw! Met de Marketing Breakfast Club zijn we 2022 goed afgetrapt waarbij het thema 'Radicale Transparantie' werd uitgelicht in een online uitzending. We kijken terug op een succesvolle editie met de inspirerende sprekers Danielle Braun dr., Corporate Antropoloog, Michel Scholte, Minister van de Nieuwe Economie en Volkert Engelsman, CEO van Eosta BV / Nature & More. Om nog even terug te blikken kun je hieronder de foto's bekijken van deze inspirerende ochtend.


Fotograaf: Kevin Verkuijssen

Lukas Vlaar van FoodserviceXS

”True Pricing en Radicale Transparantie zijn thema’s die zo snel mogelijk op de agenda moeten van bedrijven en merken. Ik hoop dat we alle aanwezige marketeers geïnspireerd hebben om hier invulling aan te geven binnen hun organisatie.” – Lukas Vlaar

Florentine Rijkmans van Horecava

“De urgentie van het onderwerp Radicale Transparantie is tijdens deze Marketing Breakfast Club pijnlijk duidelijk geworden. De sprekers brachten dit met hun verhaal en een best practice-voorbeeld onder de aandacht bij de kijkers en motiveerden hen om hiermee aan de slag te gaan.” – Florentine Rijkmans

Florentine Rijkmans en Lukas Vlaar
Volkert Engelsman is CEO bij  Eosta BV/ Nature & More. Hij roept andere ondernemers, die actief zijn op het gebied van innovatie en duurzaamheid, op om te durven dromen en doen. Tijdens Marketing Breakfast Club deelde hij zijn mening over Radicale Transparantie.
Volkert Engelsman

“We praten te veel over ‘End-of-pipe’ maatregelen maar waar zit het preventieve? Laten we goede voeding stimuleren en bereikbaar maken!” – Volkert Engelsman

Michel Scholte, minister van de Nieuwe Economie, spreekt over de transparante keten in Nederland tijdens Marketing Breakfast Club.
Michiel Scholte

“De factuur van natuur moet worden doorberekend om tot de echte prijs te komen” – Michel Scholte

Lukas Vlaar, Volkert Engelsman en Michel Scholte
Danielle Braun is corporate antropoloog en expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap.
Danielle Braun en Lukas Vlaar
Danielle Braun

“We moeten nieuwe totems bouwen: op zoek naar gezamenlijk gedragen verhalen en het gezamenlijke vuur” – Danielle Braun 

De studio
Disclaimer: alle aanwezigen zijn negatief getest op COVID-19 en houden zich aan de huidige coronamaatregelen. 

Deel dit bericht
Bekijk meer Trending Topics 2022 is uit!
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!