Maarten Wessels gaat langs bij Bar Alt en praat met hen over bier pairing en de kansen die het jou als horeca ondernemer kan bieden.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 5 september 2019
Hoe haal je meer uit je bier? Bijvoorbeeld door bier te combineren met een lekker hapje. Maarten zoekt uit hoe je hiermee begint, waar je aan moet denken en krijgt waardevolle tips van de bier sommelier van Bar Alt.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
General Manager Inge van Weert over pionieren in de hotellerie. Hoe kan een hotel ook een plek zijn voor de buurt, hoe kun je duurzamer ondernemen en streven naar zero waste?
General Manager Inge van Weert over pionieren in de hotellerie. Hoe kan een hotel ook een plek zijn voor de buurt, hoe kun je duurzamer ondernemen en streven naar zero waste?
General Manager Inge van Weert over pionieren in de hotellerie. Hoe kan een hotel ook een plek zijn voor de buurt, hoe kun je duurzamer ondernemen en streven naar zero waste?
General Manager Inge van Weert over pionieren in de hotellerie. Hoe kan een hotel ook een plek zijn voor de buurt, hoe kun je duurzamer ondernemen en streven naar zero waste?
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!