Horecava schuift door naar het voorjaar

La Bocca Grande stuurt topteam naar Horecava

De Italiaanse dag is een nieuw concept tijdens De Lekkerste Wedstrijden (Nederlands Kampioenschappen) op Horecava. Restaurant La Bocca Grande is één van de eersten die zich heeft ingeschreven voor deze speciale dag. Zij sturen een topteam naar Horecava dat wel eens hoge ogen kan gooien. Durf jij het tegen ze op te nemen?


La Bocca Grande uit Helmond doet voor het eerst mee met de wedstrijden op de Italiaanse dag. ‘Ten eerste is het een leuke uitdaging voor ons team’, vindt Yolanda Klomp, eigenaar van La Bocca Grande. ‘Het is goed voor de ervaring, promotie en het teamgevoel. Ik denk dat we een heel mooi en hecht team hebben met veel kwaliteiten. Ze zijn op dit moment druk bezig om te bepalen wat ze gaan maken.’

‘We zagen de aankondiging en hebben ons meteen aangemeld.’ – Yolanda Klomp, eigenaar van La Bocca Grande

Aanvankelijk hadden ze zich alleen ingeschreven voor het NK Pizzabakken. Maar toen ze zagen dat ze ook konden inschrijven voor het NK Lekkerste Pasta was er geen twijfel over mogelijk dat ze daar ook aan mee zouden doen. ‘We zijn dus goed vertegenwoordigd op de Italiaanse dag’, zegt Yolanda.

Lees meer

Giuseppe en Giuseppe

Chef Matthew Bijster stuurt het keukenteam aan. ‘Hij heeft voorheen in sterrenzaken gewerkt en is de enige Nederlander in de keuken. Hij heeft echt zijn stempel gedrukt en samen met ons de verfijnde Italiaanse keuken geïntroduceerd.’

Maar Matthew staat niet als deelnemer op het podium op de Italiaanse dag. Het zijn de twee Italiaanse koks van La Bocca Grande die hun restaurant vertegenwoordigen. Giuseppe Foggia is de pizzachef. Hij laat vaak pizza freestyle zien in het restaurant (ook wel pizza acrobatics genoemd) en heeft zijn kunsten zelfs vertoond bij Malta’s Got Talent. Giuseppe de Santi maakt de pasta’s bij La Bocca en doet vanzelfsprekend mee aan het NK Lekkerste Pasta.

Duurzame en hoogwaardige producten

‘We hebben een sterk team’, aldus Yolanda. ‘De concurrentie mag zijn borst natmaken. Wat onze pizza bijzonder maakt? We hebben een eigen recept voor het deeg waar een hele filosofie achter zit. Ook voor de pasta’s geldt dat we hoogwaardige producten gebruiken. En we proberen zoveel mogelijk met duurzame ingrediënten te werken. Dat komt zeker naar voren tijdens de wedstrijden.’

Wees er op tijd bij en meld je aan voor de Nederlandse Kampioenschappen

La Bocca Grande Lekkerste Wedstrijden

Deel dit bericht
Bekijk meer Leuk en interessant om vooraan te staan bij innovaties - Gerben van der Molen
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!