Het NK Horeca tijdens Horecava 2007: Throwback Thursday

Van koken tot gastvrijheid en van leerling tot expert. Een primeur tijdens Horecava 2007 is het NK Horeca. Een compleet nationaal podium werd klaargezet voor topwedstrijden binnen de branche. Een initiatief van Koksgilde, Gastvrijheidsgilde, Horeca Branche Instituut en Horecava met overvolle tribunes tot gevolg. Zo ging Marco Poldervaart van restaurant De Gastronoom uit Harlingen naar huis met de Gouden Koksmuts en won Ingrid van Eeghem van restaurant De KarpenDonkse Hoeve uit Eindhoven de Gouden Gastvrijheid Award.


Naast de spannende wedstrijden, bood deze editie ook uitgebreide en pittige debatten, bijzondere kookdemonstraties en biologische en exotische producten. En onder het motto ‘niet kijken, maar doen’ leerden bezoekers bij Horecava-paviljoens LAB en Strandleven onder andere de ultieme café latte en bijzondere cocktails maken en ontdekten zij wat geur kan doen.

Een programma vol nieuwe activiteiten maakte Horecava 2007 inspirerend en verrassend en er viel voor iedere bezoeker genoeg te ontdekken.


Deel dit bericht
Bekijk meer Start-up in the spotlight: Mojo Maté
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!