In deze video vertellen Jonathan Karpathios, chef en eigenaar Restaurant Vork en Mes, en Rob Baan, eigenaar van Koppert Cress, over gezond eten. Restaurants werken steeds meer met groenten en steeds minder met vlees. Rob Baan: “We zijn voornamelijk planteneters die soms een beetje vlees eten”.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 22 januari 2018
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Blijf in beweging en fit, ook als je thuis zit.
Blijf in beweging en fit, ook als je thuis zit.
Zorgorganisaties worden zich meer en meer bewust van hospitallity en zorg op maat. Niet enkel op het medische vlak moet een instelling excellent zijn, maar ook op een breder vlak van gastvrijheid. De rol van voedsel biedt daarbinnen verrassende mogelijkheden. Welke foodtrends zien we in de zorg?
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!