De navulbare smaakmakers van JOZO

Zout en peper zijn geweldige smaakversterkers en de peper- en zoutmolen een onmisbaar duo op elke tafel. Gasten kunnen naar eigen wens een heerlijke finishing touch geven aan uw gerechten en vers gemalen korrels voegen hier een bijzondere smaakervaring aan toe!


Herkomst en grootte bepalen de smaak
Bepalend voor de smaak van zout is de herkomst en de grootte van de zoutkorrel.
Zout met een grove korrel bijvoorbeeld lost heel langzaam op en zorgt voor een ware zoute smaakexplosie in de mond. Fijn zout lost makkelijk op en verbindt de smaak van de afzonderlijke ingrediënten met elkaar.
Als je kijkt naar herkomst, dan geeft zout uit de Himalaya weer een andere smaak dan zout uit de Caraïbische zee, omdat het andere mineralen en spoorelementen bevat.

Spaar milieu en portemonnee
Peper- en zoutmolens zijn er in vele soorten: van sierlijk hout tot wegwerp exemplaren van plastic. Om milieu en portemonnee te sparen kun je de navulbare molens van JOZO gebruiken.

De molens zijn van hoge kwaliteit. De kop van elke JOZO molen draai je er heel gemakkelijk vanaf, zodat je de molen meerdere keren kunt bijvullen met peper, zee- of Himalaya zout. Niet alleen duurzaam, maar ook nog eens voordelig omdat ze langer meegaan.
JOZO heeft ook verschillende navulverpakkingen in het assortiment, geheel afgestemd om de molens makkelijk en snel te kunnen bijvullen.
http://www.jozo.nl

https://www.horecava.nl/merken/jozo/


Deel dit bericht
Bekijk meer Biopropaan: hét milieuvriendelijke alternatief van propaan
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!