Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Jozo

JOZO Salt serie is jouw keukengenoot en geeft een onmisbaar gevoel aan je eettafel. Het is al jaren authentiek. Wij helpen je om het meeste uit zout te halen en de juiste hoeveelheid zout te gebruiken om de perfecte maaltijd te bereiden.


A pinch of love

JOZO verrijkt sinds 1929 het leven met ‘a pinch of love’ – een snufje liefde. Onze jarenlange ervaring en liefde voor het product zijn de basis van onze rijke kennis van zout, in al haar soorten en gebruiken. Vanuit Nederlandse bodem hebben wij de kunst van het winnen en vermalen van zout tot in perfectie leren beheersen. Dat maakt dat ons zout een heel gewone maaltijd in een culinaire ervaring verandert.

Bepalend voor de smaak van zout is de herkomst en de grootte van de zoutkorrel. JOZO helpt je de beste keuze te maken met een breed assortiment zout voor een perfecte maaltijd; van fijn en puur zout met of zonder jodium tot grof zeezout uit de Caraïbische Zee. Met de vele keuzemogelijkheden brengt JOZO zout ieder gerecht perfect op smaak, vanaf marinade tot garnering. Proef het verschil met A pinch of love.

JOZO – We willen het beste naar boven halen. In mensen. In eten. In het leven.

Voor meer informatie, ga naar https://www.JOZO.nl of volg ons op Facebook en Instagram.


Neem direct contact op met GranFood BV

Meest recente berichten van GranFood BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van Jozo
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!