Uitzendbureau komt met portal voor werving horecapersoneel

Door het dreigend personeelstekort in de horecasector is het uitzendbureau Timing met een initiatief gekomen voor een portal voor vacatures uit de horeca.


Uitzendbureau Timing wil horecaondernemers graag helpen met het oplossen van personeelsproblemen. Via dochteronderneming Persoonality komt het bedrijf met een gratis wervings- en selectieportaal voor de branche.

Horecabedrijven kunnen per direct gratis vacatures op die site met de naam Proost zetten. De vacatures worden bovendien via de vestigingen van Timing door vrijwel heel Nederland en andere vacaturesites onder de aandacht gebracht.

Met de actie reageert Timing op de noodkreet van de Stichting Horeca Vakbekwaamheid (SHV). Die liet eerder op donderdag weten te vrezen voor een tekort aan personeel als aankomende zomer de horeca weer open mag. Door de langdurige sluiting van horecabedrijven heeft veel personeel de sector verlaten. Volgens SHV waren er voor de coronacrisis 466.000 mensen werkzaam in de horeca. Nu zijn dat er 340.000.

Via Timing werken ruim 25.000 mensen. Het bedrijf is naar eigen zeggen de derde uitzender van Nederland.


Deel dit bericht
Bekijk meer Bent u klaar voor de heropening? Ecolab ondersteunt u graag!
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!