Zilte Zoen Lekkerste Maaltijdsalade

Jeffrey Reijnen maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van Nederland. Reijnen won tijdens Horecava met zijn ‘Zilte Zoen’ de vakwedstrijd Lekkerste Maaltijdsalade. 


Reijnen werkt bij Hutten Catering in Veghel. De vakjury prees het winnende maaltijdsalade om slechts één ding: ‘De geweldige smaak’. De vakwedstrijd Lekkerste Maaltijdsalade is onderdeel van de Lekkerste Maaltijdsalade, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionele makers en bedenkers, werkzaam bij horecabedrijven.

De opdracht was om live op het podium, binnen acht minuten, vier identieke salades te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. Er moest worden gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral moest worden gelet op een uniek en spraakmakend karakter van de salade.

TOP 3

De volledige top 3 van het Lekkerste Maaltijdsalade luidt als volgt:

  1. Jeffrey Reijnen – Hutten Catering
  2. Wouter Bos – Vitam Catering
  3. Yasin Es-Saad – Noord Holland Catering

Aan de finale van deze vakwedstrijd namen 10 deelnemers deel. De vakwedstrijd om het Lekkerste Broodje Catering van Nederland is een initiatief van de stichting Lekkerste Wedstrijden, in samenwerking met Hanos en Apetina.


Noot voor redacties (niet ter publicatie):
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam. Bereikbaar via +31 (0)6 15 45 42 97 en e-mail op m.d.haas@rai.nl


Deel dit bericht
Bekijk meer Lekker Broodje Anders is voor Duijndam
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!