Voor sommige mensen is thuiswerken heerlijk. Maar voor veel mensen komt dit aan als een harde klap.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 22 mei 2020
Om die klap op te vangen gaf jouw werkgever jou een coupon om thuis dezelfde koffie te drinken die je gewend bent op kantoor. Maar NET zo belangrijk willen wij jou in staat stellen om ook anderen te helpen.
Iemand die het nu extra moeilijk heeft; een vriend zonder vast contract, een arts of verpleegster, een chauffeur of iemand anders met een beroep met meer gevaar dan anders.
Daarom doet Moyee Coffee er een extra kilo bij om te delen. 50/50 all the way!
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Het No food waste project van Jaap Sloof krijgt steeds grotere bekendheid. Met als gevolg 60% minder voedselverspilling en duizenden maaltijden voor dak- en thuislozen en minder bedeelden. Een doorlopende actie, die hopelijk ook na de (horeca) lockdown nog stand houdt.
In de horecasector zijn de klappen van de maatregelingen voor het Coronavirus hard. Gastenaantallen lopen terug, annuleringen, angst onder gasten en personeel. Aangezien de gevolgen groot kunnen zijn zonder inkomsten heeft ook restaurant Gaudi's waardebonnen in de verkoop om zo toch inkomsten te krijgen. Maar het zijn niet zo maar waardebonnen.
De horeca is gesloten. Dat betekent even geen heerlijk vers getapt lokaal biertje. Voor de bareigenaar geen inkomsten, maar ook de bierbrouwer is de dupe. Als de bareigenaar geen bier verkoopt, dan heeft de brouwer ook geen inkomsten en we vrezen dat veel van de kleine onafhankelijke lokale brouwers dat niet lang zullen volhouden.
HOPPE Bites zijn ontstaan door alle Corona-maatregelen. Want dat gezamenlijke bakje met nootjes bij een drankje, dat kan helaas niet meer. Hygiëne is zeer belangrijk geworden en ook horeca leveranciers moeten hier oplossingen voor bedenken en nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelen.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!