5 redenen om te kiezen voor koelverse producten


Deze tijd vraagt als nooit tevoren om efficiëntie in de keuken. Producten van constante kwaliteit met de juiste inzet van het keukenpersoneel. Vijf redenen waarom jij en je team juist nu gebaat zijn bij koelverse tijdbesparende producten.

1) Grip op de kosten

Door te kiezen voor halffabricaten heb je grip op je inkopen. Je inkoopt sluit direct aan op wat je in de keuken nodig hebt. Door de langere houdbaarheid zorg je voor minder waste en verminder je onnodige inkopen. Daarnaast maak je tijdens de mise-en-place minder personeelskosten. En dat is precies waar de tweede reden ontstaat.

2) Efficiëntere inzet keukenpersoneel

De druk op de keuken is de laatste tijd flink toegenomen. Het werken in shifts vraagt om nog meer efficiëntie. Met halffabricaten verkort je direct de mise-en-place waardoor je keukenpersoneel tijdens deze voorbereidingen in mindere mate nodig is. Hierdoor kan het keukenpersoneel van meerwaarde zijn op de piekmomenten.

3) Met minimale handelingen naar maximaal resultaat

Door de inkoop van de juiste producten en deze eigen te maken, kun je met relatief minder geschoold personeel werken. De basissmaak is in orde waardoor enkel de signatuur van je hotel hoeft te worden toegevoegd. Hierdoor kun je met minimale handelingen maximaal resultaat behalen.

4) Het hele jaar door dezelfde kwaliteit

Een stabiele kwaliteit is erg belangrijk en zorgt voor herhaalbezoek. De koelverse producten van Bresc zijn het hele jaar door van dezelfde kwaliteit. Dit is van cruciaal belang om een stabiele basis voor de smaak in de keuken te behouden.

5) De gast krijgt wat hij verdient (én meer)!

Meer dan ooit is het belangrijk om goed voor de gasten te zorgen. Tegenwoordig ligt de focus van de gasten voornamelijk op service, veiligheid en kwaliteit. Aan ons de taak om de verwachting van de gast (waar mogelijk) te overtreffen. Verras met een nieuwe smaakcombinatie, eenvoudig te realiseren met koelverse wereldse smaakmakers.


Deel dit bericht
Bekijk meer Makro en Warsteiner werken samen aan totaaloplossing voor horeca
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!